Гаражни Врати - "Направи Сам" на Топ Цени — Евроматика

Гаражни врати - Направи Сам

Покажи:
Подредба:

Чудите се каква е вероятността да инсталирате самостоятелно гаражна секционна врата, така че тя да ви служи достатъчно дълго и ефективно? Ако разполагате с подходящи и подробни инструкции, които се спазват, и разчитате на съединителни механизми с високо качество и функционалност, то тогава цялата процедура протича също така лесно и гладко, както когато бива извършена от професионалист.

Секционните врати – красота от много части

Секционната врата е красива, задвижва се лесно във вертикална или странична посока, а шумо-и топлоизолационните й качества са също толкова изявено предимство, в зависимост от видът на използваните материали. Изградена от отделни секции (панели, термопанели) подредени в различни последователност (обшивка) и цветова гама, плъзгащият портал с тази конструкция е едно от най-интелигентните решения за затваряне на гаражното пространство. Термопанелът е основната част от всяка секционна врата и разнообразието от варианти, отличаващи се с разнообразен десен, пълнеж, плътност и строеж, определят основните качества и свойства на вратата.

Различните материали на изработка предоставят различни визуални и функционални предимства, но съвременният портал от този тип е с изключително издържан стилово дизайн, който създава изискана и забележима визия. Идеално синхронизирани механизми за абсолютна безопасност от нежелано проникване, и дълготрайна експлоатация на всеки от отделните механизми, са другите предимства, получени единствено при покупка на гаражна врата от доказан производител.

Предложенията в каталога ни

Задвижващите механизми са от огромно значение за качественото последствено функциониране на вратата. Логично, монтирането им е дори по-важно, отколкото това на самите термопанели. В разделът “Гаражни врати  -Направи сам” на магазина ни ще откриете пълна гама двигателни механизми и термопанели, необходими за правилно позициониране на вашата секционна врата.

Аксесоарите за двигателните части са изключително много и разнообразни. Пропускането на наглед дребен компонент, като плъзгаща ролка, планка или спирачка, рискува за обезсмисли един продължил часове монтаж. По тази причина, всяка инсталация се проверява неколкократно.

Комплекти за задвижване

Затова, фирмата ни решава да предложи на потребителите си готови окомплектовки, съдържащи нужните компоненти и части, които поддържат и осигуряват плавното приплъзване. Един такъв комплект включва всички двигателни механизми и аксесоари към тях, за монтаж на стандартни врати от този тип. В селекцията ни те се откриват в различни размери, подходящи за няколко типа конструкции. Термопанелите, които са основна част от сглобката, не са включени към тях.

Комплектите с механизми са висококачествено холандско производство на фирма Flexiforcе. Те са продукт на първокласни неръждаеми и антикорозионни метални сплави, което ги прави идеални за открита инсталация и гарантира  дългосрочната им експлоатация.

Пълната гама със задвижващи и поддържащи аксесоари, придружена от подробни инструкции за поставянето им, е изключително функционален и полезен пакет. Благодарение на него, всеки потребител възможността да придобие познания и да се справи с поставянето на вратата си, което е нелек процес, понякога дори и за специалисти в сферата. Фирмата ни предлага тези окомплектовки на изключително достъпни цени.

Термопанел

Секционният портал се създава чрез сглобка между отделните панели, които постепенно оформят завършената елегантна визия. Обикновено за целта се използват термопанели (сандвич панел), заради отлично изолираната им конструкция. Както посочва наименованието им, тя осигурява ограничаване на шум и студ в изключително висок процент. Тези свойства се дължат на пълнежът от полиуретанова пяна или минерална вата.

Устойчивостта на климатични и механични въздействия е друго качество на този тип плоскости, което им придава допълнителна стойност. Здрава метална сплав (ламарина) с цинково покритие съхранява конструкцията в продължение на изключително дълъг период, а самата тя е устойчива на влага (и съответно мухъл и плесени), пламък, вандалски действия и химикали. Многослойните панели са препоръчвани от специалистите, като оптимално решение за създаване на по-комфортно и защитено вътрешно пространство.

Селекцията ни предоставя разнообразна гама термопанели в разнообразни цветови решения, със стандартен размер 500 мм./13500 мм. Сред наличните разцветки са бяло, цвят шампанско, светлосиво, имитация на естествена дървесина в цвят “Златен дъб“ и още редица нюанси, които позволяват създаване на красива и оригинална плъзгаща врата за гараж.

Продуктите са произведени от швейцарската фирма Tecsedo, която е един от познатите лидери в концептуалните и технологични новости при секционните врати. Устойчиви и дълготрайни, тези термопанели осигуряват едновременно защита, изолация и прекрасен външен вид, благодарение на гладкото си повърхностно покритие.

Не бива да се забравя, че поставянето на всеки отделен термопанел е сложна манипулация, от която зависи двигателните функции на цялата врата впоследствие. Монтажът им винаги се започва отдолу нагоре, като е особено важно здравото завиване на страничните панти заедно с ролките им, във вертикалните водачи.