Гаражни Секционни Врати

Гаражна секционна врата, предоставена от Euromatica, с която вашият гараж или друго помещение ще бъдат максимално защитени от набезите на крадците и всички неблагоприятни въздействия – атмосферни и механични. Секционните врати за гаражи се произвеждат от висококачествени материали по модерна технология. Това ги прави не само сигурни и удобни за използване, но и страхотен аксесоар към постройката и сградата, в която се внедряват.

Качество без аналог на българския пазар

Секционната врата е изработена от термопанели и хардуер на водещи производители - Tecsedo и Flexiforce. Това са швейцарски термопанели с дебелина 40 мм, съставени от хоризонтално съединени плоскости и пълнеж от пенополиуретан. Благодарение на комбинацията от материали, съоръжението се превръща в решение без аналог по отношение на термо и шумоизолация.

Много удачна за затваряне на гаражи и помещения, свързани с основната сграда, както и за обекти, в които е необходимо поддържане на оптимална температура – топло през зимата и прохладно през лятото. Предвид метода на затваряне, изделието е подходящо за места с ограничено пространство, тъй като дори в отворено положение, вратата не заема от оскъдната площ.

Говорейки за качеството, не можем да не изтъкнем и отличните защитни свойства на изделието. С помощта на специалното антикорозионно покритие, се постига пълна прахо и пожароустойчивост на съоръжението. Това са фактори с огромно значение за дългосрочното и безпроблемно използване на вратата.

секционна гаражна врата

Голям брой допълнителни опции

Гаражната секционна врата позволява персонализиране спрямо нуждите и изискванията на всеки отделен клиент. Можете да избирате между автоматично и ръчно задвижване на крилото. Автоматизирането се изпълнява с помощта на висококачествени двигатели на престижната италианска марка Life Home Integration - Probo. Мощността на двигателя се определя от параметрите на вратата, а от нея зависи скоростта на автоматизираното движение.

Останалите възможности, от които можете да се възползвате включват добавяне на прозорци и пешеходна врата, включително съседна такава. По желание на клиента ще бъде добавено аварийно захранване, а също и защитни фотоклетки и аварийна лампа. Имате възможност да поръчате допълнително заключване , както и да изберете допълнителен начин на отваряне – с карта, чип, смартфон и безжична клавиатура.

Изборът ви по отношение на тази секционна гаражна врата не се ограничава само до посочените до тук възможности. Имате уникалния шанс да изберете размера, отговарящ напълно на светлия отвор на помещението и личните ви предпочитания. Изборът ви се простира между широчина - максимум 6000 мм и височина – до 3200мм.

Няма да срещнете ограничение и по отношение на цветовете и декорите. За да бъде гаражната ви врата не само високофункционална и надеждна, но и едно стилно допълнение към изискания ви дом и сграда, можете да избирате между над 200 цвята по каталога на RAL, включително дървесни декори – златен дъб и тъмен дъб.

гаражна врата

 • Максимална защита от инциденти

  За продуктите на Life Home Integration - Probo е характерна дългосрочната работа и пълната безопасност за ползвателя в процес на експлоатация на съоръжението. Освен добавените гумени и силиконови уплътнения, осигуряващи безшумно движение на крилото, към автоматичната система са внедрени и специални механизми, защитаващи от инциденти.

  Вграденият в системата сензор, предпазващ от прещипване на пръстите, е технология, насочена в посока вашата безопасност. Защитата срещу неправомерно отваряне на гаражната врата е решена чрез системите, предотвратяващи късане на въжета и пружини, както и посредством технологията срещу нарушаване целостта на релсите.

  Euromatica дава пълна гаранция за произведените и внедрени от нея гаражни секционни врати. Гаранцията на термопанелите е 10 години, а на автоматиката – 3 години. Поддържаме в наличност всички материали, използвани за производство на вратите, гарантирайки по този начин бърза изработка и монтаж на поръчаните изделия.

  Монтаж на територията на цялата страна.

 • Ценова листа 

 • Автоматични секционни врати с италиански двигател - Life Probo с 1 бр. дистанционно управление

Височина

(мм)

Широчина (мм)

2500

2700

3000

3200

3500

3700

4000

4200

4500

2000

1667

1733

1788

1816

1888

2145

2443

2556

2667

2250

1773

1814

1859

1919

1965

2248

2597

2674

2792

2500

1881

1941

1989

2053

2320

2535

2886

2947

3025

 

- Цените включват ДДС и монтаж.

- Ценовата листа се отнася за врати в следния цват: бял (RAL 9002) или антрацит (9016). За допълнителни цветове моля поискайте оферта.

- Италианско задвижване: Life Home Integration - Probo с 1 бр. дистанционно

 

- За дървесни декори: + 20 лв. кв.м.

 

 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Euromatica
  Гаражна врата модел тесни линии. Най-добрата цена на пазара. При поискване вратата може да бъдат изработена във всеки размер и цвят, включително имитация на дърво.  Гаражна секционна врата тесни линии е удобна, надеждна и най-вече с ефективен..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Секционна гаражна врата на супер цена - модел Assymetric. Вратата може да бъдe направена във всякакъв размер.  Секционните врати Euromatica са едни от най-качествените гаражни врати на пазара и предлагат отлична топлоизолация заради нейната..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна секциона врата модел Full Vision. Вратите могат да бъдат произведени във всякакъв размер.   В онлайн магазинът на Евроматика ще намерите и други модели гаражни врати на страхотни цени. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Секционна гаражна врата на достъпна цена - модел Roll -за странично плъзгане. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Секционна гаражна врата на топ цени - модел Vision. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна секционна врата покритие златен дъб. Модел на панела: тесни линии. Предлагаме секционни гаражни врати във всякакви размери. Евроматика e специализира в изработка, продажба и монтаж на пълната гама гаражни секционни врати, на цени, достъпни..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна секционна врата модел тесни линии - тъмен дъб е отлично решение за затваряне на помещения с различна архитектура и предназначение. Euromatica е производител на висококачествени гаражни секционни врати за жилищни и индустриални нужди. За израб..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Изработваме секционни гаражни врати на изгодни цени и във всякакви размери. Доставка и монтаж на територията на страната. Гаражна секционна врата модел ширики линии е надеждно и практично решение за затваряне на гаражи и други помещения със специа..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Flexiforce
  Пълен комплект механизъм за секционна врата с размери: до 2.25м височина до 4.50м широчина Производител - Flexiforce Холандия. Комплектът съсдържа всички нужни части и аксесоари за монтаж без термопанелите. Цена за термопанели: 78 лв. ..
  630.00лв. с ДДС
 • Производител: Flexiforce
  Пълен комплект механизъм за секционна врата с размери: до 2.50м височина до 4.50м широчина Производител - Flexiforce Холандия. Комплектът съсдържа всички нужни части и аксесоари за монтаж без термопанелите. Цена за термопанели: 78 лв. ..
  738.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Вградена пешеходна врата за  жилищни или индустриални гаражни секционни врати. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Novoferm
  Вратата на вашия гараж е много повече от просто врата. Тя има изключително важна роля, защото обозначава периметъра на вашия имот, ограничава достъпа, защитава имуществото ви от нежелани посетители и осигурява няколко вида изолация, които са важни. С..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Tecsedo
  Панел за гаражни врати Tecsedo TSL Цвят: Бял/бял В наличност Гладка повърхност Височина: 500мм Максимална дължина: 13500 мм ..
  78.00лв. с ДДС
 • Производител: Tecsedo
  Панел за гаражни врати Tecsedo TSM Цвят: Бял/бял В наличност Височина: 500мм Максимална дължина: 13500 мм ..
  78.00лв. с ДДС
 • Производител: Tecsedo
  Панел за гаражни врати Tecsedo TSR Цвят: RAL 9006 / Бял В наличност Височина: 500мм Максимална дължина: 13500 мм ..
  78.00лв. с ДДС
 • Производител: Tecsedo
  Панел за гаражни врати Tecsedo TSM Цвят: Златен Дъб/ Бял В наличност Гладка повърхност Височина: 500мм Максимална дължина: 13500 мм ..
  88.00лв. с ДДС