ᐉ Гаражни Секционни Врати на топ цени за София, Пловдив, Бургас, Варна — Евроматика

Гаражни Секционни Врати

 

Гаражна секционна врата, предоставена от Euromatica, с която вашият гараж или друго помещение ще бъдат максимално защитени от набезите на крадците и всички неблагоприятни въздействия – атмосферни и механични. Секционните врати за гаражи се произвеждат от висококачествени материали по модерна технология. Това ги прави не само сигурни и удобни за използване, но и страхотен аксесоар към постройката и сградата, в която се внедряват.

Качество без аналог на българския пазар

Секционната врата е изработена от термопанели и хардуер на водещи производители - Tecsedo и Flexiforce. Това са швейцарски термопанели с дебелина 40 мм, съставени от хоризонтално съединени плоскости и пълнеж от пенополиуретан. Благодарение на комбинацията от материали, съоръжението се превръща в решение без аналог по отношение на термо и шумоизолация.

Много удачна за затваряне на гаражи и помещения, свързани с основната сграда, както и за обекти, в които е необходимо поддържане на оптимална температура – топло през зимата и прохладно през лятото. Предвид метода на затваряне, изделието е подходящо за места с ограничено пространство, тъй като дори в отворено положение, вратата не заема от оскъдната площ.

Говорейки за качеството, не можем да не изтъкнем и отличните защитни свойства на изделието. С помощта на специалното антикорозионно покритие, се постига пълна прахо и пожароустойчивост на съоръжението. Това са фактори с огромно значение за дългосрочното и безпроблемно използване на вратата.

 

Голям брой допълнителни опции

Гаражната секционна врата позволява персонализиране спрямо нуждите и изискванията на всеки отделен клиент. Можете да избирате между автоматично и ръчно задвижване на крилото. Автоматизирането се изпълнява с помощта на висококачествени двигатели на престижната италианска марка Life Home Integration - Probo. Мощността на двигателя се определя от параметрите на вратата, а от нея зависи скоростта на автоматизираното движение.

Останалите възможности, от които можете да се възползвате включват добавяне на прозорци и пешеходна врата, включително съседна такава. По желание на клиента ще бъде добавено аварийно захранване, а също и защитни фотоклетки и аварийна лампа. Имате възможност да поръчате допълнително заключване , както и да изберете допълнителен начин на отваряне – с карта, чип, смартфон и безжична клавиатура.

Изборът ви по отношение на тази секционна гаражна врата не се ограничава само до посочените до тук възможности. Имате уникалния шанс да изберете размера, отговарящ напълно на светлия отвор на помещението и личните ви предпочитания. Изборът ви се простира между широчина - максимум 6000 мм и височина – до 3200мм.

Няма да срещнете ограничение и по отношение на цветовете и декорите. За да бъде гаражната ви врата не само високофункционална и надеждна, но и едно стилно допълнение към изискания ви дом и сграда, можете да избирате между над 200 цвята по каталога на RAL, включително дървесни декори – златен дъб и тъмен дъб.

гаражна врата

  • Максимална защита от инциденти

    За продуктите на Life Home Integration - Probo е характерна дългосрочната работа и пълната безопасност за ползвателя в процес на експлоатация на съоръжението. Освен добавените гумени и силиконови уплътнения, осигуряващи безшумно движение на крилото, към автоматичната система са внедрени и специални механизми, защитаващи от инциденти.

    Вграденият в системата сензор, предпазващ от прещипване на пръстите, е технология, насочена в посока вашата безопасност. Защитата срещу неправомерно отваряне на гаражната врата е решена чрез системите, предотвратяващи късане на въжета и пружини, както и посредством технологията срещу нарушаване целостта на релсите.

    Euromatica дава пълна гаранция за произведените и внедрени от нея гаражни секционни врати. Гаранцията на термопанелите е 10 години, а на автоматиката – 3 години. Поддържаме в наличност всички материали, използвани за производство на вратите, гарантирайки по този начин бърза изработка и монтаж на поръчаните изделия.

    Монтаж на територията на цялата страна.

Покажи:
Подредба: