ᐉ Ролетни гаражни врати на топ цени — Евроматика

Гаражни Ролетни врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика предлага богата гама ролетни гаражни врати на изгодни цени. Те са широко използвани не само за гаражи, но и за затваряне на малки складове, магазини и всякакви битови помещения. Влизат в употреба най-често, когато големината не позволява да се инсталира съоръжение със секционно отваряне. От съществено значение при вратите тип гаражните, е да осигуряват високо ниво на защита, но и да са стилна част от дизайна на помещението и фасадата на сградата.

Какво ви предлагаме?

При нас, можете да изберете не само качествени ролетни гаражни врати, но и цветът, в който да бъдат боядисани. Вратите се предлагат в стандартни разцветки в цвят по желание на клиента. Размерите на вашата врата също могат да се променят, така че ако имате запитване,  можете да се свържете с нашите специалисти. Те ще ви помогнат с избора на най-доброто решение за вашето помещение – магазин, склад, гараж.

Предлагаме на своите частни и бизнес клиенти:

  • Стоманени ламели: кухи или пълни с полиуретанова пяна;
  • Качествени италиански механизми;
  • Задвижване: ръчно или автоматично с качествените италиански двигатели Life – Tenax;
  • Цвят по избор на клиента;
  • Добавяне на двигатели със спирачка за допълнителна сигурност от нежелано отваряне; 
  • Бърза изработка.

Макар да са широко използвани, сигурността не е силната страна на стандартната ролетна гаражна врата, предоставена от нас на достъпна цена. Много често, хората ги предпочитат, защото са най-икономичният вариант. По-подходящи са за помещения, в които не се държат ценни стоки и за обекти, в които има допълнително ниво на защита.

Освен изгодните цени на ролетни гаражни врати, голямо тяхно преимущество е фактът, че не заемат почти никакво пространство. Освен това са доста гъвкави откъм монтаж и могат да бъдат монтирани, както от вътрешната страна, така и от външната на светлия отвор. Устройството им е много подобно на вратите със секционно затваряне.

Изработват се от хоризонтални метални плоскости - кухи или пълни с пенополиуретан за допълнителна изолация. Разликата е в това, че при навиването им, се завъртат около хоризонтален вал, докато секционните се приплъзват по тавана на помещението. Валът, около който се навиват ролетните гаражни врати, може да бъде и автоматизиран, тоест да се задвижва от електромотор.

Възможно е и да се добави двигател с два електромотора, ако размерите на ролетната врата го налагат, както и големината на вала. Автоматизираните гаражни ролетни врати могат да се управляват и с дистанционно управление. Другият вариант е ръчното им навиване и развиване. В случай, че автоматизираната врата няма резервно захранване, ръчното управление остава единствена опция в случай на аварии.

За изграждане на гаражни ролетни врати, и то на конкурентни цени, компанията ни използва единствено висококачествени и устойчиви материали. Огромно предимство на нашите продукти, е възможността да се възползвате от многобройните опции за персонализиране на съоръжението спрямо личните си предпочитания и особеностите на вашето помещение.

По желание на клиента имаме готовност да добавим пешеходна врата, вентилация и различни по големина прозорци. Целта ни е да ви предоставим краен продукт, покриващ напълно високите изисквания по отношение на безопасност, термо и шумоизолация и функционалност. Предлагаме широка гама дизайнерски решения, но сме готови да изпълним до най-дребния детайл и ваши собствени проекти.

Поддържаме в наличност всички компоненти, използвани за изработка. Това ни позволява да изработим и доставим цялата гама ролетни гаражни врати в Пловдив и на цялата територия на цялата страна в много кратки срокове. Възможността да възложите монтирането на вратата на нас, е предимство, което ви гарантира дълъг и безпроблемен експлоатационен живот на съоръжението.