ᐉ Ролетни гаражни врати на топ цени — Евроматика

Гаражни Ролетни врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика предлага богата гама ролетни гаражни врати на изгодни цени. Те са широко използвани не само за гаражи, но и за затваряне на малки складове, магазини и всякакви битови помещения. Влизат в употреба най-често, когато големината не позволява да се инсталира съоръжение със секционно отваряне. От съществено значение при вратите тип гаражните, е да осигуряват високо ниво на защита, но и да са стилна част от дизайна на помещението и фасадата на сградата.

Какво ви предлагаме?

При нас, можете да изберете не само качествени ролетни гаражни врати, но и цветът, в който да бъдат боядисани. Вратите се предлагат в стандартни разцветки в цвят по желание на клиента. Размерите на вашата врата също могат да се променят, така че ако имате запитване,  можете да се свържете с нашите специалисти. Те ще ви помогнат с избора на най-доброто решение за вашето помещение – магазин, склад, гараж.

Предлагаме на своите частни и бизнес клиенти:

  • Стоманени ламели: кухи или пълни с полиуретанова пяна;
  • Качествени италиански механизми;
  • Задвижване: ръчно или автоматично с качествените италиански двигатели Life – Tenax;
  • Цвят по избор на клиента;
  • Добавяне на двигатели със спирачка за допълнителна сигурност от нежелано отваряне; 
  • Бърза изработка.

Макар да са широко използвани, сигурността не е силната страна на стандартната ролетна гаражна врата, предоставена от нас на достъпна цена. Много често, хората ги предпочитат, защото са най-икономичният вариант. По-подходящи са за помещения, в които не се държат ценни стоки и за обекти, в които има допълнително ниво на защита.

Освен изгодните цени на ролетни гаражни врати, голямо тяхно преимущество е фактът, че не заемат почти никакво пространство. Освен това са доста гъвкави откъм монтаж и могат да бъдат монтирани, както от вътрешната страна, така и от външната на светлия отвор. Устройството им е много подобно на вратите със секционно затваряне.

Изработват се от хоризонтални метални плоскости - кухи или пълни с пенополиуретан за допълнителна изолация. Разликата е в това, че при навиването им, се завъртат около хоризонтален вал, докато секционните се приплъзват по тавана на помещението. Валът, около който се навиват ролетните гаражни врати, може да бъде и автоматизиран, тоест да се задвижва от електромотор.

Възможно е и да се добави двигател с два електромотора, ако размерите на ролетната врата го налагат, както и големината на вала. Автоматизираните гаражни ролетни врати могат да се управляват и с дистанционно управление. Другият вариант е ръчното им навиване и развиване. В случай, че автоматизираната врата няма резервно захранване, ръчното управление остава единствена опция в случай на аварии.

За изграждане на гаражни ролетни врати, и то на конкурентни цени, компанията ни използва единствено висококачествени и устойчиви материали. Огромно предимство на нашите продукти, е възможността да се възползвате от многобройните опции за персонализиране на съоръжението спрямо личните си предпочитания и особеностите на вашето помещение.

По желание на клиента имаме готовност да добавим пешеходна врата, вентилация и различни по големина прозорци. Целта ни е да ви предоставим краен продукт, покриващ напълно високите изисквания по отношение на безопасност, термо и шумоизолация и функционалност. Предлагаме широка гама дизайнерски решения, но сме готови да изпълним до най-дребния детайл и ваши собствени проекти.

Поддържаме в наличност всички компоненти, използвани за изработка. Това ни позволява да изработим и доставим цялата гама ролетни гаражни врати в Пловдив и на цялата територия на цялата страна в много кратки срокове. Възможността да възложите монтирането на вратата на нас, е предимство, което ви гарантира дълъг и безпроблемен експлоатационен живот на съоръжението.

✅ С каква плътност е желателно да бъде ролетната врата на гаража ми❓

Отговорът на този въпрос е строго индивидуален и зависи главно от бюджета и личните предпочитания на клиента. На практика в цяла Европа, както и при нас, има два типа ролетни гаражни врати – едните са произведени от еднопластова листова стомана, а другите от плътни ламели, запълнени с полиуретанова пяна. Едва ли е нужно да уточняваме, че вторият тип имат по-добри шумо, влаго и топлоизолиращи свойства.

✅ Кой е по-добрият вариант за задвижване на ролетната гаражна врата – ръчният или автоматичният метод❓

Категорично автоматизираното задвижване на гаражната врата е многократно по-добро от ръчното. То повишава значително нивата на защита на помещението, както и удобството. В дъждовно време например, няма да ви се налага да слизате автомобила, за да отворите вратата на гаража. С италианските двигатели TENAX на Life Home Integration, спускането и прибирането на ролетната врата е лесно и напълно безопасно.

✅ Кои са предимствата на ролетните пред другите видове гаражни врати❓

Ролетните гаражни врати, стига да са с добро качество, имат много предимства пред останалите. Те пестят пространство както в самото помещение за съхранение на автомобила, така и пред него. При обилни снеговалежи, няма да ви се налага да почиствате пространството пред гаража, за да отворите вратите. Освен това вратите тип ролетка са много невзискателни по отношение на обслужване и поддръжка.