Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Бързи Врати - Novoferm

Код на продукта: Novospeed
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Постигнете максимален контрол върху околната среда и отделянето на енергия при отварянето на вратата с поръчка на бързи врати от Novoferm. Основната функция на високоскоростната врата е да действа като бариера. Високоскоростните врати ни предпазват от вредни влияния на като температура, прах и насекоми, пестят енергия и ни помагат да отделим процесите за оптимална производителност. Най-важната роля на бързата индустриална врата е просто да се отвори и затвори бързо и безопасно всеки път, когато имате нужда от нея.

Революционната линия на нашите бързи врати  е проектирана с тази ефективност, за да подпомогне увеличаването на капацитета на вашата работна продуктивност. Известни с висока скорост, ниска поддръжка и максимален срок на годност, вратите ни предлагат най-широката гама от решения в индустрията, за да отговарят на вашите нужди.

Ние  разполагаме с голяма колекция от високопроизводителни решения за бързи врати, които се предлагат в различни варианти на конфигурация на релсите. Способни да се движат с различна скорост в зависимост от конкретния модел, варираща от  0.5 – 2 m/s. Работните цикли на вратите увеличават максимално икономията на енергия, като минимизират количеството въздух, който може да избяга при всяко отваряне и затваряне на вратите.

За разлика от традиционните врати с двойно разделяне, гъвкавите и бързи врати имат способността да издържат на вятър и други метеорологични условия. Това е огромно предимство в складово пространство, където запазването на оптимален температурен режим от огромно значение за съхранение на продукцията или гладкото протичане на работните процеси.

Бързодвижещите се врати могат да бъдат монтирани както във вътрешни пространства, така в и отвън. Всяка врата може да бъде произведена в размери според вашите нужди и не изисква почти никаква поддръжка. Нейното качество е съобразено с всички актуални директиви за производство на такива продукти и вратата е технически обезпечена за максимална сигурност при ползване.

Добавете към вашата индустриална сграда ефективно и икономично решение за разделяне на отделните пространства и изолиране на складовите помещения, запазвайки своята стока. Свържете се с наш консултант, за да поръчате бързи врати.

Бърза поръчка

Бързи Врати - Novoferm × 1 бр.

Цена: По запитване