ᐉ Бързи врати на топ цени — Евроматика

Бързи Врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Имате нужда от сигурно, плавно и бързо затваряне и отваряне на различни по големина промишлени или търговски помещения? Препоръчваме да се възползвате от невероятно леките и същевременно устойчиви порти под формата на бързи врати, произведени и монтирани в обекта ви от Евроматика.

Причини да заложите на тях:

Този тип врата пасва идеално на места, където контролирането на температурата и поддръжката на безпрахова среда са от изключително значение за работния процес, а в същото време е налице голям трафик от хора и различни превозни средства.

Най-значимите предимства на нашите бързи врати, са тяхната наистина висока скорост на движение, голям интензитет на работа и издръжливост при отваряне и затваряне. Три характеристики, които при използването на стандартна врата са трудно постижими.

Дизайнът на тези съоръжения включва носещата метална рамка и крило, наричано още завеса, изработено от висок клас полиестерен материал, двустранно импрегниран с PVC покритие. Завесата е допълнително подсилена с метални профили, поставени хоризонтално, за да бъде по-устойчива и при силен вятър.

Поради леката, но подсилена конструкция, задвижването на вратите е много достъпно. Управлението може да се извършва по два начина: ръчно, използвайки бутон, изнесен шнур или дистанционно управление, както и автоматично, посредством сензор, активиран под въздействието на фотоклетки, радари или магнитни индуктивни примки.

Безпогрешната работа на нашите бързи врати се гарантира не само заради въпросните сензори, но и заради защитен ръб с амперметричен датчик,  индикиращ  за наличие на препятствия. Цветовете на вратите могат да бъдат различни, така че да се запази интериора и екстериора на сградата, където са поставени.

Имате възможност да поръчате и изцяло прозрачни бързи врати за по-добра видимост през тях. Спрямо размера, всяка бърза врата може да бъде изготвена по индивидуален ваш проект. Предвид защитното им покритие, с тях могат да се затварят не само помещения на закрито, но и входовете на сгради, складове, цехове и др.

Бързите врати, включени в нашето портфолио, са съчетания на елегантна визия и висока функционалност. Те са подходящи за продължителна, интензивна експлоатация и безопасни при преминаване на мотокари, електрокари и т.н. Направете още сега вашето запитване, за да получите оферта спрямо вашите нужди и изисквания.

Вижте още: врати с дистанционно управление на достъпни цени