Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS система 4 бр. 200 Ah GEL акумулатора + хибриден инвертор Afore 6 kW - 2 MPPT

Код на продукта: UPS Afore + GEL 4x200
Наличност: В наличност
6 624.00лв. с ДДС
Без ДДС: 5 520.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS непрекъснато захранване с 4 бр. 200 Ah GEL акумулатора + хибриден монофазен соларен инвертор Afore 6 kW - 2 MPPT - 48V

Системата автоматично превключва при спирането на външното захранване от мрежата.

- Към комплекта допълнително може да се добавят батерии на по-късен етап 

- Инвертора поддържа добавянето на генератор 

- Допълнително могат да се добавят соларни панели към инвертора, като по този начин става соларна система

 

Комплекта включва 

- 200 Ah  GEL акумулатор - 4 бр. 

- Силови кабели от батерията към инвертора - 1 комплект

- Комуникационен кабел - 1 бр.

Соларен инвертор Afore 6kW - 2 MPPT - 48V - 9000W Input - 1 бр.

- Табло с предпазители - 1 комплект

Системата осигурява 4.8 часа захранване с 1000W консуматор

Предлагаме ви UPS система (непрекъсваемо захранване), оборудвана с четири броя 200Ah GEL акумулатора и съчетана с хибриден инвертор като Afore 6kW. Моделът включва два входа за проследяване на максимална мощност (MPPT), формирайки стабилно решение за резервно захранване, подходящо за различни приложения, вариращи от жилищни до търговски настройки.

Значителен капацитет за съхранение на енергия

Гел акумулаторите с капацитет 200Ah предлагат значителни възможности за съхранение, осигурявайки по-голяма продължителност на резервното захранване, което е от решаващо значение при прекъсвания на тока и за соларни системи извън мрежата.Гел батериите са известни със своя запечатан дизайн, поради което те нямат нужда от поддръжка и са подходящи за използване в затворени помещения, без риск от течове на киселина и отделяне на изпарения.

Освен това, геловите акумулатори показват по-добра производителност при цикли на дълбоко разреждане в сравнение с традиционните оловно-киселинни батерии, осигурявайки дълъг експлоатационен живот и надеждност.

Хибриден инвертор Afore 6kW

Хибридният инвертор Afore 6kW интегрира множество функции, които са от съществено значение за една ефективна UPS система. С номинална мощност от 6kW, той може да се справи с умерени до високи мощности, обслужвайки различни консуматори като домакински уреди, офис оборудване или оборудването в малки търговски обекти.

Включването на два MPPT входа подобрява гъвкавостта на системата, като ѝ позволява да събира ефективно слънчева енергия от множество масиви или ориентации, което повишава на максимум производството на енергия през целия ден.

Хибридните инвертори като Afore предлагат безпроблемен преход между свързани към мрежата, извън мрежата и хибридни режими, което позволява динамично управление на мощността въз основа на наличието на слънчева енергия и захранване от мрежата. Тази гъвкавост осигурява непрекъснато електрозахранване, оптимизиране на собственото потребление на слънчева енергия и намаляване на зависимостта от мрежата, което води до значителни икономии във времето.

Възможността за отдалечено наблюдение позволява на потребителите да наблюдават производителността на системата, състоянието на батерията и производството на енергия от разстояние. Това улеснява проактивната поддръжка и отстраняването на неизправности, като по този начин се осигурява оптимална работа и оптимизиране на времето за работа на системата.

Бърза поръчка

UPS система 4 бр. 200 Ah GEL акумулатора + хибриден инвертор Afore 6 kW - 2 MPPT × 1 бр.

Цена: 6 624.00лв.