Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

CCTV/AHD/CVI/TVI/IP тестер за видеокамери Safer T9-MOVTADHS

Код на продукта: T9-MOVTADHS
Наличност: разпродаден
2 490.00лв. с ДДС
Без ДДС: 2 490.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

CCTV/AHD/CVI/TVI/IP тестер за видеокамери Safer T9-MOVTADHS

4K 8MP тестер за AHD / CVI / TVI / IP  камери, поддържащ ONVIF стандарта. Този тестер е за професионална употреба. Той поддържа стандарта за компресиране на видео H.265 в съчетание с традиционния H.264 и може да възпроизвежда изображения с резолюция до 4K. Тестерът е оборудван с 8 инчов сензорен екран с висока разделителна способност (2048 x 1536), което го прави идеален за прецизно настройване на камери с висока разделителна способност и варифокални обективи. Множеството функции вградени като TDR мултиметър, UTP кабел тестер, кабелен скенер, оптичен тестер и т.н., прави това устройство изключително полезно при инсталацията на видеокамери. Той има набор от полезни приложения за достъп до IP камери, DVR, OSD менюта на коаксиални контролни камери и др. Той се предлага с чанта за пренасяне и всички необходими инструменти:

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

- Retina дисплей, чувствителен на допир екран,  8 ", 2048 х 1536 резолюция 
- Операционна система  Android , лесен за употреба 
 H.265 и H.264 компресиране, резолюция на възпроизвеждане  4K HD-TVI  до  8-мегапиксела 3840x2160p 
- HD-CVI до 4MP, 3840x2160p 
- AHD до 5-мегапикселова 2560x1944 
- HD SDI / EX-SDI и до 1080p 
- Функция " Rapid ONVIF " за бързо свързване на IP камери
- Chrome, тестване и настройка Камери 
-  PTZ управление , видео запис / възпроизвеждане, 4x увеличение 
-  IPC TEST (Non-ONVIF тест),  HIK тест инструмент,  DH  тест инструмент 
- Измерване на нивото на видео сигнал
- Изходна мощност 48Vcc PoE + и 12Vdc 2А 
- " Бързо видео ", с натискане на един бутон откривате на всички камери в мрежата  
-  Wi-Fi  интегриран за свързване към локалната мрежа или безжична камера и възможност за създаване на гореща точка (hotspot)
- Функция  TDR
- PoE или 12Vdc захранване
 OPM  и VLS функции
- цифров мултицет за напрежение DC / AC, ампери DC / AC, съпротивление, капацитет, непрекъснатост, запазване на данни, относителни измервания; скорост на измерване: 3 / секунда; диапазон: 6600 ~ +6600
- Съединител адаптери конектори ST и LC включени в комплекта
- Функции на мрежата: Ping Scan IP, Port Flash, DHCP сървър, Trace Route 
- Прожекционен екран мобилен телефон или компютър чрез поток RTSP (TesterPlay) 
- Скорост в употреба чрез достъп до преки пътища падащото меню и използване на физически бутони
- Възпроизвеждане на видео файлове с 4K, MKV и MP4Porturi HDMI IN (1080p) и HDMI OUT 
- Данни за контрол на движението 
- Автоматична актуализация на приложения 
- Офис инструменти (Excel, Word, PowerPoint) 
- Карта с памет microSD 8 GB  включена в комплекта 
- Показва естествена разделителна способност на IP камери 
- Аудио вход / изход
- 7.4V / 7000mAh батерия

8-инчовият сензорен монитор на професионалния тестер Safer T9-MOVTADHS е предназначен за поддръжка и инсталиране на IP, аналогови, TVI, CVI AHD, SDI камери, както и за тестване на 4K H.264 /4k H.265 видеокамери чрез масов поток. Разделителната способност 2048*1536 му позволява да показва мрежови HD и аналогови камери с висока разделителна способност.

Функции и възможности

Устройството поддържа ONVIF PTZ и аналогово PTZ управление. Комбинацията от сензорен екран и клавишни бутони прави тестера за IP видеокамери много удобен за използване. Той е също чудесен инструмент за тестване на Ethernet мрежа. Може да тества PoE захранващо напрежение, PING и търсене на IP адреси.

Можете да използвате синия индикатор за кабели, за да намерите отделни свързани кабели от сноп кабели, както и да тествате LAN кабел за правилно завършване на връзката. Други функции включват осигуряване на 24W PoE захранване на вашата камера, HDMI вход и изход, тест на CVBS контур, тестване на IP и аналогов формат едновременно, LED фенерче, DC 12V 2A изходна мощност и много други.

Неговата преносимост, лесен за използване дизайн и множество работни функции правят AHD / CVI / TVI / IP  тестера на Safer основен инструмент за всички инсталатори и техници. С новия хардуер можете да покажете изображения от 4K H. 265 камера. Устройството е оборудвано с IPS дисплей и touch screen операции с 2048*1536 резолюция.

Интелигентен интерфейс

Можете да изберете "Лесен /Нормален режим" при тестване на различни видове видеокамери. В нормален режим се извършва самодефиниране на работния плот. Натиснете иконите на режим функции, за да влезете в състояние на управление на екрана. Можете да преместите иконата на всякакви страници, както и самостоятелно да дефинирате броя на иконите във всяка страница и да направете индивидуални интерфейс проби.

Приложението TesterPlay", поддържа едновременно тестер, компютър и дисплей на мобилен телефон. Версията за мобилен телефон за Android инсталира приложението "TesterPlay" или VLC плейър в компютъра. Така ползвателят може да получава информация в реално време от устройството. Може да тества преобразувател от аналогов към цифров с двоен тестов прозорец IP & CVBS. Двоен тестов прозорец, IP и HDMI IN или аналогов и HDMI IN.