Монитори за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Cabletech
  32-инчов Full HD телевизор Cabletech URZ4032   Описание: Екран: Диагонал: 32 инча (81 см) Честота на опресняване: 50-60 Hz  Аспект на изображението: 16: 9  Разделителна способност: 1366 x 768-HD  Задно ..
  601.00лв. с ДДС
 • Производител: KRUGER & MATZ
  42-инчов Full HD телевизор KRUGER & MATZ KM0242   Характеристики:    Екран - Диагонал: 42 инча - Честота на опресняване: 50-60 Hz  - Аспект на изображнието: 16: 9  - Резолюция: 1920 х 1080 пиксела, Full ..
  752.00лв. с ДДС
 • Производител: KRUGER & MATZ
  42-инчов Full HD телевизор KRUGER & MATZ KM0248   Технически спецификации   Марка и модел KRUGER & MATZ KM0248  Код на производителя: KM0248 Техническа..
  1 153.00лв. с ДДС
 • Производител: Cabletech
  CCTV/AHD/CVI/TVI тестер за видеокамери Euromatica CHD-28ADH С този тестер в ръцете си имате всички необходими функции за коригиране или отстраняване на грешки на системи за видеонаблюдение независимо от технологията, върху която работите. Тес..
  651.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  CCTV/AHD/CVI/TVI/IP тестер за видеокамери Safer T9-MOVTADHS 4K 8MP тестер за AHD / CVI / TVI / IP  камери, поддържащ ONVIF стандарта. Този тестер е за професионална употреба. Той поддържа стандарта за компресиране на видео H.265 в с..
  2 490.00лв. с ДДС
 • Производител: Cabletech
  IP/HDTVI/HDCVI/AHD тестер за видеокамери Euromatica CIPC-98ADHPLUS Професионален Full HD тестер за IP, HD-TVI HD-CVI, AHD камери.   Характеристики: • 7-инчов цветен LCD дисплей, 1280 x 800 пиксела със сензорен екран • Съ..
  1 145.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  IP/HDTVI/HDCVI/AHD тестер за видеокамери Safer TESTER4-5N1-4M Универсален IP / HDTVI / HDCVI / AHD тестер за видео наблюдение. Това e професионално устройство, което ще ви помогне да инсталирате и поддържате системи за видеонаблюдение, незави..
  1 504.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  IP/HDTVI/HDCVI/AHD/ANALOG тестер за видеокамери Euromatica CIPC-43ADH Универсален IP / HDTVI / HDCVI / AHD / ANALOG тестер за видео наблюдение. Това e професионално устройство, което ще ви помогне да инсталирате и поддържате системи за в..
  1 254.00лв. с ДДС
 • Производител: AOC
  21.5-инчов Full HD монитор за видеонаблюдение AOC E2270SWHN AOC E2270SWDN  е монитор, подходящ за офис или видео наблюдение. Дизайн с класически покрития. Функцията Eco и e-Saver е проектирана да спестява енергия. 16,..
  225.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Монитор за видеонаблюдение Hikvision DS-D5019QE-B 18.5-инчов монитор за наблюдение Hikvision с LED технология и HD резолюция 1366 х 768. Характеристики: Диагноал: 18.5 инча Резолюция: 1366 х 768 Размери: 445.58 х 274.99 х 44.6 mm..
  264.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  21.5-инчов монитор за видеонаблюдение Hikvision DS-D5022QE-B Мониторът Hikvision DS-D5022QE-B е специално предназначен за непрекъсната работа в системите за наблюдение. Със своя LED дисплей, мониторът предлага резолюция от 1920x1080 пиксела, ..
  360.00лв. с ДДС
 • Производител: Philips
  Монитор за видеонаблюдение Philips 193V5LSB2 / 10 SmartContrast технология за богата детайлност на черното SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото..
  200.00лв. с ДДС
 • Производител: Philips
  Монитор за видеонаблюдение Philips 223V5LSB / 00 SmartContrast технология за богата детайлност на черното SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновот..
  271.00лв. с ДДС
 • Производител: Philips
  23-инчов монитор за видеонаблюдение Philips 223V5LSB2 / 10 Лесно регулиране на ефективността на дисплея с технологията SmartControl Lite Този монитор предлага лесно регулиране на ефективността на дисплея с технологията SmartControl Lite, която ..
  375.00лв. с ДДС
 • Производител: Philips
  27-инчов монитор за видеонаблюдение Philips 273V5LHAB / 00 Лесно регулиране на ефективността на дисплея с технологията SmartControl Lite Този монитор за видеонаблюдение предлага лесно регулиране на ефективността на дисплея с технологията S..
  500.00лв. с ДДС

Това е специалната категория, включваща богата гама монитори за видеонаблюдение, предлагани от Евроматика на изключително изгодни цени. Мониторът е важен компонент от охраната чрез видео камери, особено за места, в които проследяването на събитията е непрекъснато, а високото качество на изображението – много необходимо.

С какво ще ви впечатли нашата колекция?

На първо място, разделът ще ви спечели с разнообразието от продукти на водещи световни марки. Всеки представен в каталога ни монитор, е внимателно селектиран от нашите експерти, така че да може да покрие високите потребителски очаквания и изисквания. Видеоконтролът е е обичайна мярка за охрана в търговски обекти, производствени предприятия и сгради с обществено значение.

Това означава, че мониторите ни ще бъдат особено търсени от големите бизнес клиенти и по-малко от редовите български домакинства. За домашно видео наблюдение можем да предложим също голям брой удобни нискобюджетни решения. Собствениците и стопаните на бизнес и обществени сгради могат да разчитат на експертното ни съдействие относно правилния избор на монитор за видеонаблюдение, съобразен с особеностите на тяхната система.

Добро впечатление ще ви направят не само цените, но и марките представени чрез най-новите си разработки. Имате възможност да избирате между продукти на световните лидери в производството на системи и компоненти за наблюдение с видеокамери, сред които: AOS; Cabletech; Euromatica; HikVision; Kruger &Matz; Philips, Safer и др.

Колекцията ни от монитори включва последните модели светодиодни дисплеи. Държим да препоръчаме подходящия монитор за вашата система за видеонаблюдение, затова не се колебайте да се свържете с нас в удобно за вас време. Разполагаме с голямо разнообразие от LCD или LED дисплеи, използвани във видео системите. Могат да се свързват към DVR посредством HDMI или VGA кабел и да поддържат FULL HD резолюции.

На какво трябва да се базира вашият избор?

При избора на монитор за видеонаблюдение, освен от неговата цена, трябва да се ръководите и от техническите параметри на модела, на който смятате да се спрете. Цената е изключително важна при изграждането на модерна и ефективна охранителна система, но тя не бива да бъде основният критерий, от който да се ръководите.

Диагоналът/ размерът на монитора и времето за реакция, са ключовите показатели, на които е нужно да обърнете специално внимание. Ние препоръчваме изграждането на системите, включително добавянето на допълнителни компоненти, да се прави с помощта на технически специалист, който на база специфичните характеристики на цялата конфигурация, да избере правилния продукт, способен да служи най-добре на потребителя.

Можем да препоръчаме смело всеки модел екран на своите клиенти. Всяка марка, представена в раздела е добре позната с иновативните си разработки в областта на видеонаблюдението. Моделите на световния гигант Philips например, използват SmartContrast технологията на марката.

Специфичната ѝ функция на тази технология е да анализира показваното на екрана, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото осветление, и да подобрява динамично контраста, с цел получаване на най-добрите цифрови изображения, съдържащи тъмни нюанси. С избора на икономичен режим, контрастът се коригира и фоновото осветление се настройва фино за максимално точно възпроизвеждане на вашите приложения.

От нас можете да закупите екологично разработен дисплей без съдържание на живак. Иновативната LED технология, застъпена при болшинството ни продукти, ви гарантира детайлна картина на събитията в охраняваната зона в HD и Full HD резолюция. Свържете се с нас при колебания и въпроси относно избора на монитор.