Монитори за видеонаблюдение - купи монитор на ниска цена — Евроматика

Монитори за видеонаблюдение

Покажи:
Подредба:

Това е специалната категория, включваща богата гама монитори за видеонаблюдение, предлагани от Евроматика на изключително изгодни цени. Мониторът е важен компонент от охраната чрез видео камери, особено за места, в които проследяването на събитията е непрекъснато, а високото качество на изображението – много необходимо.

С какво ще ви впечатли нашата колекция?

На първо място, разделът ще ви спечели с разнообразието от продукти на водещи световни марки. Всеки представен в каталога ни монитор, е внимателно селектиран от нашите експерти, така че да може да покрие високите потребителски очаквания и изисквания. Видеоконтролът е е обичайна мярка за охрана в търговски обекти, производствени предприятия и сгради с обществено значение.

Това означава, че мониторите ни ще бъдат особено търсени от големите бизнес клиенти и по-малко от редовите български домакинства. За домашно видео наблюдение можем да предложим също голям брой удобни нискобюджетни решения. Собствениците и стопаните на бизнес и обществени сгради могат да разчитат на експертното ни съдействие относно правилния избор на монитор за видеонаблюдение, съобразен с особеностите на тяхната система.

Добро впечатление ще ви направят не само цените, но и марките представени чрез най-новите си разработки. Имате възможност да избирате между продукти на световните лидери в производството на системи и компоненти за наблюдение с видеокамери, сред които: AOS; Cabletech; Euromatica; HikVision; Kruger &Matz; Philips, Safer и др.

Колекцията ни от монитори включва последните модели светодиодни дисплеи. Държим да препоръчаме подходящия монитор за вашата система за видеонаблюдение, затова не се колебайте да се свържете с нас в удобно за вас време. Разполагаме с голямо разнообразие от LCD или LED дисплеи, използвани във видео системите. Могат да се свързват към DVR посредством HDMI или VGA кабел и да поддържат FULL HD резолюции.

На какво трябва да се базира вашият избор?

При избора на монитор за видеонаблюдение, освен от неговата цена, трябва да се ръководите и от техническите параметри на модела, на който смятате да се спрете. Цената е изключително важна при изграждането на модерна и ефективна охранителна система, но тя не бива да бъде основният критерий, от който да се ръководите.

Диагоналът/ размерът на монитора и времето за реакция, са ключовите показатели, на които е нужно да обърнете специално внимание. Ние препоръчваме изграждането на системите, включително добавянето на допълнителни компоненти, да се прави с помощта на технически специалист, който на база специфичните характеристики на цялата конфигурация, да избере правилния продукт, способен да служи най-добре на потребителя.

Можем да препоръчаме смело всеки модел екран на своите клиенти. Всяка марка, представена в раздела е добре позната с иновативните си разработки в областта на видеонаблюдението. Моделите на световния гигант Philips например, използват SmartContrast технологията на марката.

Специфичната ѝ функция на тази технология е да анализира показваното на екрана, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото осветление, и да подобрява динамично контраста, с цел получаване на най-добрите цифрови изображения, съдържащи тъмни нюанси. С избора на икономичен режим, контрастът се коригира и фоновото осветление се настройва фино за максимално точно възпроизвеждане на вашите приложения.

От нас можете да закупите екологично разработен дисплей без съдържание на живак. Иновативната LED технология, застъпена при болшинството ни продукти, ви гарантира детайлна картина на събитията в охраняваната зона в HD и Full HD резолюция. Свържете се с нас при колебания и въпроси относно избора на монитор.