Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

4-канален Pentabrid DVR 1080p Safer SAF-4X-1080

Код на продукта: SAF-4X-1080
Наличност: В наличност
168.00лв. с ДДС
Без ДДС: 140.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

4-канален Pentabrid DVR 1080p Safer SAF-4X-1080

Технологията XVR

Технологията XVR е новост на пазара за видеонаблюдение. Тя предлага съвместимост с камери на всяка технология на предаване на пазара: HDCVI, AHD, Turbo HD, класическа аналогова или IP. С този XVR, вие ще можете да използвате по-стари камери за наблюдение без никакви проблеми със съвместимостта. Тази нова технология прави огромен избора на камери, когато искате да закупите нова система за наблюдение или да ъпгрейднете съществуващата. В допълнение към тази новост, свързана със съвместимостта, технологията XVR носи също така и много полезни предимства: интелигентно управление на видеофайлове и ефективност на пространството за съхранение.

4-канален Pentabrid DVR 1080p Safer 

Safer SAF-4X-1080 има 4 канала, на които записва в Full HD до 15 FPS (кадъра в секунда) и 1080p HD Lite 720p до 30 FPS (кадъра в секунда). Този модел DVR е съвместим с камери, които работят по всички текущи технологии на предаване: HDCVI, AHD, класическа аналогова, Turbo HD и IP. За IP камерите този DVR има 2 допълнителни канала, които записват с резолюция до 5 мегапиксела. Това прави много по-лесно да се надстрои съществуващата система за наблюдение или да се избере нова, без да се притеснявате за съвместимостта между DVR-ът и камерите. 

С този DVR можете да съхранявате изображения, записани от камери на твърд диск с капацитет за съхранение до 6 TB (закупува се отделно). Можете дори да направите резервно копие, като свържете един от двата USB порта на този DVR към външен носител (например външен твърд диск). Този Pentabrid DVR има и два видео изхода (HDMI и VGA), които могат да се използват едновременно за свързване на два монитора едновременно. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. 

Този DVR разполага също така с екранно меню, позволяващо някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, сигнал при липса на сигнал, настройка за откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход. 

Отдалечен преглед на записаните изображения 

Safer ви предлага възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не сте близо около вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате необходимия софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Тогава, когато пожелаете или където и да сте, ще можете да получите достъп до тези изображения и да проверите какво се случва в контролираното пространство. 

Преглед над камерите онлайн със следните приложения: 

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук
Бърза поръчка

4-канален Pentabrid DVR 1080p Safer SAF-4X-1080 × 1 бр.

Цена: 168.00лв.