Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

16-канален Pentabrid DVR 720p Safer SAF-16X-720

Код на продукта: SAF-16X-720
Наличност: разпродаден
351.60лв. с ДДС
Без ДДС: 293.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

16-канален Pentabrid DVR 720p Safer SAF-16X-720

Технологията XVR

Технологията XVR е новост на пазара за видеонаблюдение. Тя предлага съвместимост с камери на всяка технология на предаване на пазара: HDCVI, AHD, Turbo HD, класическа аналогова или IP. С този XVR, вие ще можете да използвате по-стари камери за наблюдение без никакви проблеми със съвместимостта. Тази нова технология прави огромен избора на камери, когато искате да закупите нова система за наблюдение или да ъпгрейднете съществуващата. В допълнение към тази новост, свързана със съвместимостта, технологията XVR носи също така и много полезни предимства: интелигентно управление на видеофайлове и ефективност на пространството за съхранение.

4-канален Pentabrid DVR 720p Lite Safer 

Safer SAF-16X-720 е съвместим с камери за наблюдение на всички съществуващи технологии на предаване на пазара: HDCVI, AHD, Turbo HD, класическа аналогова или IP. Той записва в 1080p Lite резолюция на всички канали, а на 2 от каналите си поддържа IP камери с резолюция до 5 мегапиксела. Записва на всички канали при разделителна способност 1080p Lite с 12 FPS (кадъра в секунда) и 720p с 15 FPS (кадъра в секунда). За да съхранявате изображенията, записани от системата за наблюдение, на този DVR може да бъде прикрепен твърд диск с капацитет за съхранение до 6 TB (закупува се отделно). 

DVR-ът е оборудван и с два USB порта, към които могат да се свързват външни носители (например външен твърд диск). Този Pentabrid DVR има два видео изхода (HDMI и VGA) за свързване на два монитора едновременно. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. 

Това DVR разполага и с  OSD (екранно меню) позволяващо някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, сигнал при липса на сигнал, настройка на откриване на движение или тип запис. Освен това, видео компресията се постига чрез добре познатия H.264 кодек. Друга важна характеристика на този DVR модел е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход. 

Отдалечен преглед на записаните изображения 

Safer ви предлага възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не сте близо около вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате необходимия софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Тогава, когато пожелаете или където и да сте, ще можете да получите достъп до тези изображения и да проверите какво се случва в контролираното пространство. 

Преглед над камерите онлайн със следните приложения: 

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук