ᐉ AHD Видеорекордери на топ цени, аналогов dvr видеорекордер — Евроматика

AHD Видеорекордери

Покажи:
Подредба:

Ако ви е нужен аналогов DVR, но държите на високото качество, без да влагате твърде много средства, Евроматика има с какво да ви зарадва. На тази група компоненти сме посветили специална категория, за да можете да се насочвате директно към тях, спестявайки си времето, което бихте разходвали за преглед на целия ни продуктов каталог, а той всъщност е огромен.

Особености

Благодарение на развитието на модерните технологии, днес аналоговите записващи устройства не се отличават значително от цифровите по отношение на качество и възможности. Ако използвате отдавна изградена аналогова система за видеонаблюдение, можете да подобрите нейната работа, като замените само някои от важните компоненти, вместо да преминавате на изцяло нов тип технология.

Характерно за AHD DVR рекордерите, включени в нашата колекция е, че записват при 720P или 1080P Realtime при 25 кадъра в секунда и предават изображения на монитор чрез HDMI или VGA. Изображенията са компресирани с двоен поток с кодек H.264, осигурявайки повече пространство на твърдия диск.

Интересно за голяма част от продуктите ни, е поддържането на твърд диск с капацитет на запис до 4ТВ, който трябва да закупите допълнително, ако държите да съхранявате по-голямо количество запис от видеокамерите на своята система. Нашите AHD видеорекордери имат 2 USB 2.0 порта за мишка, чрез които е възможно архивиране на външен твърд диск/ стик.

За всеки модел е валиден свръхмодерният дизайн, съвместим всички потребителски вкусове. С добавен AHD  видеорекордер, системата ви за наблюдение може да управлява PTZ камери и да възпроизвежда записи на всички канали едновременно, като броят при нашите устройства варира между 4, 8 и 16 канала.

В случай че държите да преглеждате записите си и да гледате на живо заснетото от камерите за видеонаблюдение, това е напълно възможно и за аналоговите системи. За целта е нужно само да свържете аналоговия DVR към интернет мрежата и да инсталирате съответния софтуер на своя компютър.

За връзка със системата посредством смартфон, ще ви е необходимо мобилно приложение, което обикновено е безплатно. За да ви бъдем полезни за пореден път, сме предоставили адресите към приложенията, нужни за отдалечен достъп до вашата аналогова система за наблюдение.

Иновации от лидерите в областта

Нашите записващи аналогови устройства са дело на лидерите в областта на системите за видеонаблюдение Dahua, HikVision и Safer. Техните революционни подобрения направиха сходно качеството на изображението за цифровите и аналоговите системи. Благодарение на Pentabridd технологията, аналоговият видеорекордер предоставя ясни изображения с висока разделителна способност във Full HD формат.

Pentabrid устройствата имат една сходна функционалност. Те поддържат камерите от всички предавателни технологии, тоест не само аналогови, но и IP моделите. Така например, един 4-канален DVR AHD на марката Dahua поддържа до 4 аналогови камери с максимална резолюция от 5 мегапиксела + 2 IP с максимална резолюция до 6 мегапиксела. 

В допълнение, с 4-каналния Pentabrid ще имате на разположение и 1 аналогов аудио вход плюс 4 аудио входа на HDCVI със същия кабел. Ако използвате HDCVI камери с вграден микрофон няма да имате нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио запис. С устройство от страхотна ни колекция можете да получите големи предавателни разстояния с UTP или коаксиален кабел: 700 метра при 4K резолюция / 4MP, а на 800 и 1 200 метра - с резолюция 720p.