Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

8-канален 5MP 2xHDD Hikvision DVR

Код на продукта: DS-7208HUHI-K2
Наличност: разпродаден
464.00лв. с ДДС
Без ДДС: 386.67лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

8-канален 5MP 2xHDD DVR от Hikvision, поддържащ 2 твърди диска

DVR-ът разполага с 8 канала с максимална резолюция от 5 MP. Той е съвместим с камери за наблюдение на всички технологии, както следва: Turbo HD камери с максимална резолюция от 5 MP и HDCVI и AHD от 2 MP.  Този DVR има 8 видео входа и един аудио изход. Също така има 2 видео изхода (HDMI 4K и VGA резолюция с Full HD резолюция), полезни за свързване на два монитора за наблюдение на живо. Тази функционалност е изключително полезна, когато е необходимо камерите да се следят постоянно, като в магазини, гари, летища и т.н.

Видео компресирането се извършва с помощта на кодек H.265 +. Това мощен кодек, който компресира изображенията по-ефективно, така че можете да съхранявате повече изображения на по-малко пространство. Можете да съхранявате изображения на 2 твърди диска с максимален капацитет от 8 TB, тъй като този DVR модел има 2 SATA порта. Твърдите дискове се закупуват отделно.

 

ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯТА ОТ КАМЕРИТЕ КЪДЕТО И ДА СТЕ

Този DVR е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с DVR където и да сте през браузър, или чрез мобилното му приложение. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате лесно и да преглеждате записите си в мрежата.