8 - канални DVR видеорекордери

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Safer
  8-канален 1080p 2xHDD Pentabrid Safer XVR Този DVR е част от новата технология XVR. Той записва с разделителна способност на Full HD 1080p с 25 кадъра в секунда (FPS). Този DVR е съвместим с камери за наблюдение на всяка технология: AHD ..
  752.40лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  8-канален 1080p Lite Pentabrid DVR Dahua Този DVR има 8 канала, които записват на 1080p Lite, в реално време на всички канали. Съвместим е с камери на всички технологии (HDCVI, AHD, Turbo HD и CVBS). Освен към този DVR може да свържете I..
  179.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  8-канален Pentabrid Safer XVR с резолюция 1080p Safer DVR Saf-XVR6108 е част от новата гама XVR. Той записва с разделителна способност от Full HD 1080p с до 12 кадъра в секунда (FPS) и при резолюции: 1080p Lite или HD 720p до 25 кадъра в секу..
  291.60лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  8-канален 1080p Pentabrid XVR от Safer Този DVR записва във Full HD на всичките си 8 канала с 25 кадъра в секунда в реално време.Освен това, този рекордер е съвместим с камери за всички съществуващи технологии на пазара: CVBS, AHD, HDCVI, Tur..
  451.20лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален TurboHD 3.0/AHD DVR с 1080p резолюция от Hikvision DVR Hikvision DS-7108HQHI-F1 / N работи върху технологиите Turbo HD 3.0 и AHD. Може да записва изображения с резолюция FULL HD 1080p или AHD при 720p. Към тези две технологии м..
  243.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален TurboHD 4.0/AHD DVR с 1080p резолюция от Hikvision Този DVR видеорекордер разполага с 8 канала, които записват с Full HD резолюция. Работи с камери с технология AHD, HDCVI, TVI и максимум 3 MP резолюция на първия TVI канал. Този DVR..
  278.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален 3MP 2xHDD DVR от Hikvision, поддържащ 2 твърди диска Това е 8-канален 3 мегапикселов DVR от Hikvision, поддържащ до 2 твърди диска. Съвместим е с 3-мегапикселови TurboHD камери с висока разделителна способност или камери IP камери д..
  480.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  8-канален 4MP (2K) Tribrid HDCVI+IP DVR от Dahua Това е 8-канален високопроизводителен DVR за 4-мегапикселови камери за наблюдение с технологията HDCVI. Поддържа H264 + компресия, за да можете да съхранявате няколко записите на по-малко заема..
  407.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален 5MP 2xHDD DVR от Hikvision, поддържащ 2 твърди диска DVR-ът разполага с 8 канала с максимална резолюция от 5 MP. Той е съвместим с камери за наблюдение на всички технологии, както следва: Turbo HD камери с максимална резолюция ..
  464.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален 5MP Hikvision DVR Това е новият стандарт за видеонаблюдение. DVR-ът поддържа TurboHD камери до 5 мегапиксела и записва ефективно записите с H265 + компресия. Впечатляваща разделителна способност Новата технология на Hikvision ..
  458.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален TurboHD/AHD DVR с 720p резолюция от Hikvision DVR Hikvision DS-7108HGHI-F1 работи както на технологията Turbo HD, така и на технологията AHD, както и при HD 720p резолюция. Поддържа до 8 камери за наблюдение на тези 2 технологии.&nb..
  166.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  8-канален Full 2xHDD DVR от Hikvision, поддържащ 2 твърди диска DVR-ът разполага с 8 канала с максимална резолюция Full HD, ако се използва с камери за наблюдение с технология Turbo HD. Този DVR работи с технологията на камери - Turbo HD/AHD/..
  320.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  8-канален Full HD Pentabrid DVR Dahua Този DVR има 8 канала, които могат да бъдат свързани към HDCVI / AHD / Turbo HD / CVBS камери. Освен това могат да бъдат свързани още четири IP камери с максимална резолюция от 5 мегапиксела. По този..
  344.40лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  8-канален Pentabrid 1080p Lite (Turbo HD/AHD/HDCVI/IP/CVBS) DVR от Safer Safer SAF-HQ-4-1080 DVR е съвместим с камери за наблюдение на всички технологии: Turbo HD, AHD, HDCVI, IP и CVBS с резолюция 2 MP. Първият канал на DVR може да бъде..
  280.80лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  8-канален Pentabrid 1080p Lite (TurboHD/AHD/CVI/IP) DVR от Safer Открийте новия стандарт в аналоговото видео наблюдение от Safer. Това е Pentabrid DVR, който поддържа максимум 2 мегапикселови камери и записва с резолюция 1080p LITE.Той има ви..
  181.20лв. с ДДС

Добре дошли в раздела, чрез който Евроматика ви дава възможност да закупите ново поколение DVR 8 канала на изгодна цена. Записващото устройство представлява един от най-важните компоненти в системите за видеонаблюдение, поради което е задължително да се избере продукт с отлично качество и оптимален брой работни функции.

Характеристики и предимства

Основна функция на видеорекордера, е да приема изображението, заснето от камерите, след което да го преобразува (компресира) във формат, позволяващ преглед на кадрите на монитор, персонален компютър, телевизори с VGA и HDMI, а с нашите 8-канални видеорекордери, и от мобилен телефон. Една от важните характеристики на нашите устройства е методът на компресия.

Налична е възможност за двоен стрийминг – едновременно свързване на два монитора. Благодарение на наличната мрежова функционалност, свързването към видеорекордера от голяма дистанция е напълно възможно. Посредством интернет мрежа, можете не само да преглеждате записите от разстояние в реално време, но и да коригирате параметрите на своята система.

Предимствата на всеки наш DVR 8 канала, е неговата съвместимост с всички технологии при камерите за видеонаблюдение. Конкретни устройства от нашата колекция ще ви свършат чудесна работа, независимо дали системата ви се състои от AHD / HDCVI / Turbo HD / Аналогови, и дори от IP камери.

Комбинираните конфигурации са също напълно възможни. Бихте могли да свържете 8 аналогови камери Full HD + 4 от камерите тип IP  с разделителна способност до 5 МР. Съхранението на изображенията би могло да се извърши на два твърди диска с капацитет на съхранение до 6 TB всеки, но тях ще трябва да си закупите допълнително.

Ключово предимство, на което е нужно да обърнете внимание, е че с покупката на качествен видеорекордер 8 канала, вие можете по всяко време да разширявате своята видеосистема. Така например, ако стартирате с 4 камери, е по-удачно да изберете 8 канално записващо устройство, което ще ви позволи да добавите поне още 4 камери на по-късен етап, възползвайки се от наличните осем аудио входа.

Записът на изображения с висока разделителна способност е детска игра за видеорекордерите, предлагани от нас. Не само това – налични са и 4 аудио канала, посредством които не само ще виждате, но и ще чувате какво се случва в наблюдавания периметър.

Прегледът на записаните изображения, както и директното свързване на живо е изключително лесно. Ако предпочитате да гледате случващото се на своя лаптоп или настолен компютър, това ще бъде възможно директно от браузъра на Internet Explorer или чрез PSS софтуер. За да се свързвате към своята система за видеонаблюдение, ще бъде нужно да инсталирате безплатното приложение DMSS за iOS или Android.

Какво ви предлагаме?

Нашата компания е известна с това, че предлага винаги изключително добри технологични разработки на възможно най-ниска цена. Ако държите да направите изгодна и рентабилна в дългосрочен план инвестиция, то с последно поколение dvr за 8 камери от колекцията ни това е гарантирано.

Предлагаме продукти на утвърдени производители, предпочитани навсякъде по света. Марките представени в конкретната категория са всъщност световните лидери в областта на системите за наблюдение и сигурност – Dahua, HikVision и Safer. В голямата си част устройствата записват с разделителна способност от Full HD 1080p с до 12 кадъра в секунда (FPS) и при резолюции: 1080p Lite или HD 720p до 25 кадъра в секунда в реално време.

Готови сме да ви съдействаме по всяко време с информация и полезни съвети относно избора на 8-канално записващо устройство.