DVR видеорекордер 8 канала на топ цена — Евроматика

8 - канални DVR видеорекордери

Няма добавени продукти в тази категория.

Добре дошли в раздела, чрез който Евроматика ви дава възможност да закупите ново поколение DVR 8 канала на изгодна цена. Записващото устройство представлява един от най-важните компоненти в системите за видеонаблюдение, поради което е задължително да се избере продукт с отлично качество и оптимален брой работни функции.

Характеристики и предимства

Основна функция на видеорекордера, е да приема изображението, заснето от камерите, след което да го преобразува (компресира) във формат, позволяващ преглед на кадрите на монитор, персонален компютър, телевизори с VGA и HDMI, а с нашите 8-канални видеорекордери, и от мобилен телефон. Една от важните характеристики на нашите устройства е методът на компресия.

Налична е възможност за двоен стрийминг – едновременно свързване на два монитора. Благодарение на наличната мрежова функционалност, свързването към видеорекордера от голяма дистанция е напълно възможно. Посредством интернет мрежа, можете не само да преглеждате записите от разстояние в реално време, но и да коригирате параметрите на своята система.

Предимствата на всеки наш DVR 8 канала, е неговата съвместимост с всички технологии при камерите за видеонаблюдение. Конкретни устройства от нашата колекция ще ви свършат чудесна работа, независимо дали системата ви се състои от AHD / HDCVI / Turbo HD / Аналогови, и дори от IP камери.

Комбинираните конфигурации са също напълно възможни. Бихте могли да свържете 8 аналогови камери Full HD + 4 от камерите тип IP  с разделителна способност до 5 МР. Съхранението на изображенията би могло да се извърши на два твърди диска с капацитет на съхранение до 6 TB всеки, но тях ще трябва да си закупите допълнително.

Ключово предимство, на което е нужно да обърнете внимание, е че с покупката на качествен видеорекордер 8 канала, вие можете по всяко време да разширявате своята видеосистема. Така например, ако стартирате с 4 камери, е по-удачно да изберете 8 канално записващо устройство, което ще ви позволи да добавите поне още 4 камери на по-късен етап, възползвайки се от наличните осем аудио входа.

Записът на изображения с висока разделителна способност е детска игра за видеорекордерите, предлагани от нас. Не само това – налични са и 4 аудио канала, посредством които не само ще виждате, но и ще чувате какво се случва в наблюдавания периметър.

Прегледът на записаните изображения, както и директното свързване на живо е изключително лесно. Ако предпочитате да гледате случващото се на своя лаптоп или настолен компютър, това ще бъде възможно директно от браузъра на Internet Explorer или чрез PSS софтуер. За да се свързвате към своята система за видеонаблюдение, ще бъде нужно да инсталирате безплатното приложение DMSS за iOS или Android.

Какво ви предлагаме?

Нашата компания е известна с това, че предлага винаги изключително добри технологични разработки на възможно най-ниска цена. Ако държите да направите изгодна и рентабилна в дългосрочен план инвестиция, то с последно поколение dvr за 8 камери от колекцията ни това е гарантирано.

Предлагаме продукти на утвърдени производители, предпочитани навсякъде по света. Марките представени в конкретната категория са всъщност световните лидери в областта на системите за наблюдение и сигурност – Dahua, HikVision и Safer. В голямата си част устройствата записват с разделителна способност от Full HD 1080p с до 12 кадъра в секунда (FPS) и при резолюции: 1080p Lite или HD 720p до 25 кадъра в секунда в реално време.

Готови сме да ви съдействаме по всяко време с информация и полезни съвети относно избора на 8-канално записващо устройство.