Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

4-канален 5MP Hikvision DVR

Код на продукта: DS-7204HUHI-K1
Наличност: разпродаден
277.00лв. с ДДС
Без ДДС: 230.83лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

4-канален 5MP Hikvision DVR

Това е новият стандарт за видеонаблюдение. DVR-ът поддържа TurboHD камери до 5 мегапиксела и записва ефективно записите с H265 + компресия.

Впечатляваща разделителна способност

Новата технология на Hikvision TurboHD позволява да се записват изображения с високо качество. Максималната резолюция, която се поддържа, е 5 мегапиксела на камери с технология Turbo HD или FULL HD при HDCVI/AHD камери.

Спестете място за съхранение - компресия H265 +

Този DVR предлага ефективно съхранение с новата H.265 + компресия. Можете да запазите записите си много ефективно. Видеоклиповете в някои случаи ще консумират до 80% по-малко място за съхранение.

Различни режими на запис

Това устройство може да бъде настроено да записва непрекъснато, откриване на движение или по часовниковата стрелка. Тя може да изпрати аларма, когато засече движение, когато сигналът от камерата е изгубен, когато камерата е покрита от обект, или когато липсва твърдия диск.

Поддържа твърд диск с голям капацитет

Този DVR на изгодна цена поддържа твърд диск с голям капацитет до 8 терабайта за дълъг период на съхранение на записите.

Аудио входове за всеки канал и аларми

Включва 4 аудио входа за настаняване на микрофони във всяка стая и 4 алармени входа, които ви помагат да интегрирате сензори или магнитни контакти в DVR системата.