Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

4-канален 1080p Lite Pentabrid Safer XVR

Код на продукта: SAF-XVR3104-S2
Наличност: разпродаден
111.60лв. с ДДС
Без ДДС: 93.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

4-канален 1080p Lite Pentabrid Safer XVR

Safer-DVR Saf-XVR3104-S2 има 4 канала, които записват при максимална резолюция 1080p Lite. Той е съвместим с камери за наблюдение на всички технологии и дори поддържа хибридни 4 аналогови + 1 IP (Full HD) конфигурации. Този DVR има аудио вход и изход и поддържа коаксиално аудио, така че няма да се налага да опъвате друг кабел, за да получите аудиозапис. DVR-ът разполага с видео изхода (1 х HDMI с Full HD разделителна способност и 1 x VGA), които можете да използвате за свързване към два монитора. Тази функционалност е полезна за по-лесен мониторинг на камерите.

Записаните изображения могат да бъдат запазени на твърд диск с максимален капацитет на съхранение до 6 TB (Твърдия диск не е включен - закупува се отделно). 

Преглед на записани или живи изображения в интернет изключително лесно

Търсете безплатното приложение DMSS за iOS или Android. Също така DVR-ът може да предава интернет записи дори, ако не разполагате с фиксиран IP в локализацията на системата за наблюдение. В допълнение към мобилния си телефон, можете да гледате записите директно от браузъра на Internet Explorer или чрез PSS софтуер.  

Вижте интернет записи със следните приложения:

internet9 Windows - Internet Explorer - www.easy4ip.com
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук