Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

4-канален 2K 4 MP Pentabrid Dahua XVR5104HS-4M

Код на продукта: XVR5104HS-4M
Наличност: разпродаден
294.00лв. с ДДС
Без ДДС: 245.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

4- канален DVR Dahua XVR5104HS-4T, 4 мегапикселова резолюция, запис при 15 кадъра / канал. И може да записва Full HD резолюция (2 мегапиксела) на канал в реално време.
 

Поддържа всички технологии (HDCVI Turbo HD AHD, CVBS и IP). Освен 4-канален BNC на този DVR могат да се свържат две IP камери с максимална резолюция от 5 MP. По този начин, можете да използвате максимум 6 камери (4 камери с 4-мегапикселова резолюция +  2 IP с 5-мегапикселова резолюция).

DVR има вход и един аудио изход и осигурява аудио дори през HDCVI. По този начин, ако използвате HDCVI с включен микрофон, няма нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио, това ще бъде възможно, за да ги получите чрез един и същ коаксиален кабел.
 

За да запишете изображенията, заснети от камерите, свързани с DVR, можете да използвате твърд диск с капацитет за съхранение до 8 TB (HDD не е включен - купува се отделно). Също така DVR има два USB порт, които може да се използва за свързване на външни устройства, за да направите резервно копие или да копирате видео файлове.

 
Притежава две изходни видео порта (HDMI и VGA) могат да се използват едновременно, за да свържете с два видео монитори. Ако системата за мониторинг е инсталирана в  магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да бъдат разглеждани едновременно на два дисплея.

 
Това DVR има екранно меню което има някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, настройка откриване на движение.