4 - канални DVR видеорекордери

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Dahua
  4-канален 1080p Lite Pentabrid DVR Dahua Този DVR има 4 канала, които записват на 1080p Lite, в реално време на всички канали. Съвместим е с камери на всички технологии (HDCVI, AHD, Turbo HD и CVBS). Освен към този DVR може да свържете I..
  132.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  4-канален 1080p Lite Pentabrid Safer XVR Safer-DVR Saf-XVR3104-S2 има 4 канала, които записват при максимална резолюция 1080p Lite. Той е съвместим с камери за наблюдение на всички технологии и дори поддържа хибридни 4 аналогови + 1 IP (Full ..
  111.60лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  4-канален 1080p Pentabrid DVR Dahua Dahua XVR5104HS-S2 DVR разполага с 4 канала с Full HD и 4M-N резолюция до 15 кадъра в секунда или 1080p или HD 720p резолюция с до 25 кадъра в секунда. Съвместим е с камери за наблюдение, работещи по всички т..
  179.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  4-канален 1080p Pentabrid XVR от Safer Този DVR записва във Full HD на всичките си 4 канала с 25 кадъра в секунда в реално време.Освен това, този рекордер е съвместим с камери за всички съществуващи технологии на пазара: CVBS, AHD, HDCVI, Tur..
  277.20лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  4-канален TurboHD 3.0/AHD DVR с 1080p резолюция от Hikvision DVR Hikvision DS-7104HQHI-F1 / N работи върху технологиите Turbo HD 4.0 и AHD. Може да записва изображения с резолюция FULL HD 1080p или AHD при 720p. Към тези две технологии м..
  157.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  4-канален TurboHD 4.0/AHD DVR с 1080p резолюция от Hikvision Това е ДВР рекордер на марката Hikvision. Поддържа до 4 FULL HD камери на всички AHD/CVI или Turbo HD технологии, както и класически аналогови или IP камери.  Използвайте..
  184.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  4- канален DVR Dahua XVR5104HS-4T, 4 мегапикселова резолюция, запис при 15 кадъра / канал. И може да записва Full HD резолюция (2 мегапиксела) на канал в реално време.   Поддържа всички технологии (HDCVI Turbo HD AHD, CVBS и IP). Освен 4-канал..
  294.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  4-канален Pentabrid Safer XVR с резолюция Ultra HD (2K) Новият DVR Safer-XVR6104-4M използва най-съвременната технология на пазара и включва всички технологии за предаване - AHD, HDCVI, TurboHD, класически аналогов, дори IP. Той мож..
  247.20лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  4-канален 4MP (2K) Hybrid HDCVI+IP DVR от Dahua Това е 4-канален високопроизводителен DVR за 4-мегапикселови камери за наблюдение с технологията HDCVI. Поддържа H264 + компресия, за да можете да съхранявате няколко записите на по-малко заеман..
  307.00лв. с ДДС
 • Производител: Hanbang
  4-канален 4MP (2K) Pentabrid DVR Hanbang 4-канален 4MP (2K) Pentabrid DVR от Hanbang. Поддържа капацитет на твърдия диск до 8 TB. Този DVR е лесен за използване и е изключително ефективен благодарение на интуитивните характеристики на софтуер..
  180.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  4-канален 5MP 2xHDD DVR от Hikvision, поддържащ 2 твърди диска DVR-ът разполага с 4 канала с максимална резолюция до 5 MP, ако се използва с камери за наблюдение с технология Turbo HD. Когато се използва с камери за наблюдение HDCVI или AHD, ..
  286.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  4-канален 5MP Hikvision DVR Това е новият стандарт за видеонаблюдение. DVR-ът поддържа TurboHD камери до 5 мегапиксела и записва ефективно записите с H265 + компресия. Впечатляваща разделителна способност Новата технология на Hikvision ..
  277.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  4-канален TurboHD/AHD DVR с 720p резолюция от Hikvision DVR-ът Hikvision DS-7104HGHI-F1 работи както на технологията Turbo HD, така и на технологията AHD, както и при HD 720p резолюция. Поддържа камери за наблюдение на тези 2 технологии. ..
  105.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  4-канален Pentabrid 1080p Lite (Turbo HD/AHD/HDCVI/IP/CVBS) DVR от Safer Safer SAF-HQ-4-1080 DVR е съвместим с камери за наблюдение на всички технологии: Turbo HD, AHD, HDCVI, IP и CVBS с резолюция 2 MP. Първият канал на DVR може да бъде..
  157.20лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  4-канален Pentabrid 1080p Lite (TurboHD/AHD/CVI/IP) DVR от Safer Открийте новия стандарт в аналоговото видео наблюдение от Safer. Това е Pentabrid DVR, който поддържа максимум 2 мегапикселови камери и записва с резолюция 1080p LITE.Той има ви..
  122.40лв. с ДДС

Тази страница на фирмения ни сайт е изцяло посветена на високотехнологичните 4-канални видеорекордери . Евроматика ви предлага богата колекция от записващи устройства за различни по брой и приложение конфигурации за видеонаблюдение. Продукти с високо качество на достъпни цени ще направят защитата на вашия частен и бизнес имот наистина ефективна.

Защо да ги изберете?

Независимо дали в момента разполагате само с една или с две камери, един DVR  4 канала е винаги добро решение за изграждане на вашата система за видеонаблюдение. Със своите 4 изхода, той ви дава възможност в бъдеще да разширявате наличната конфигурация, като добавите поне още 2 различни по вид и капацитет камери.

Стандартният DVR предоставен от нас записва едновременно и в реално време на всичките си четири канала. Към него можете да свържете 2 броя камери за вътрешен монтаж и 2 броя външни, за наблюдение на открито. Това увеличава вашите възможности за превенция на престъпления и пълен контрол над събития и хора – посетители и персонал.

Нашите видеорекордери DVR 4 канала са на цена, която няма да се отрази сериозно на бюджета ви, но същевременно е една супер разумна инвестиция, защото ще ви помогне да намалите загубите от кражби, вандалски прояви и злонамерени действия на фирмения ви персонал. Видеорекордерите ни са съвместими с камерите от всички технологии - HDCVI, AHD, Turbo HD и CVBS. Наличен е и допълнителен канал за свързване на IP камера с максимална резолюция от 2 MP.

DVR-ът  с 4 канала, предоставен от нас разполага и с аудио вход и изход, поддържайки HDCVI аудио на един и същ кабел. По този начин, ако използвате HDCVI камера с вграден микрофон, няма да имате нужда от допълнителни кабели, за да възпроизведете аудиозаписа. Записвачките имат и OSD меню, чрез което можете да направите някои полезни настройки, например: заглавие на камерата, настройка на часовника, сигнал за повреда, аларма на заключена камера, настройка за откриване на движение или тип запис и т.н.

От този раздел бихте могли да закупите видеорекордер 4 канала, на който да съхранявате различен обем записи от камерите. Различните модели поддържат твърди дискове с различен капацитет на записите. При някои лимитът е до 6 TB, докато с други съхранението достига цели 8 TB. С правилна настройка на рекордера, записите могат да се стартират единствено след включване на аларма или детекция за движение. Така ще спестите от наличното дисково пространство.

Четири каналните ни видеорекордери разполагат с два допълнителни USB порта за свързване към други носители на информация – външни твърди дискове. Вероятно една от най-полезните им функции е възможността за отдалечен достъп до записите и за преглед на случващото се в реално време.

От мобилния си телефон, таблет или персонален компютър, вие имате възможност да виждате в детайли заснетото от камерата, при това от всяка точка на света. За да го направите, ви е нужно да инсталирате съответното софтуерно приложение и да имате интернет връзка. Приложенията за отдалечен достъп до DVR устройството могат да се изтеглят безплатно и конфигурират лесно от всеки с няколко прости стъпки.

Готови сме да ви съдействаме при избора на 4-канален видеорекордер, затова не се колебайте да се свържете с нас при въпроси от всякакъв характер.