DVR видеорекордер 4 канала на топ цена — Евроматика

4 - канални DVR видеорекордери

Покажи:
Подредба:

Тази страница на фирмения ни сайт е изцяло посветена на високотехнологичните 4-канални видеорекордери . Евроматика ви предлага богата колекция от записващи устройства за различни по брой и приложение конфигурации за видеонаблюдение. Продукти с високо качество на достъпни цени ще направят защитата на вашия частен и бизнес имот наистина ефективна.

Защо да ги изберете?

Независимо дали в момента разполагате само с една или с две камери, един DVR  4 канала е винаги добро решение за изграждане на вашата система за видеонаблюдение. Със своите 4 изхода, той ви дава възможност в бъдеще да разширявате наличната конфигурация, като добавите поне още 2 различни по вид и капацитет камери.

Стандартният DVR предоставен от нас записва едновременно и в реално време на всичките си четири канала. Към него можете да свържете 2 броя камери за вътрешен монтаж и 2 броя външни, за наблюдение на открито. Това увеличава вашите възможности за превенция на престъпления и пълен контрол над събития и хора – посетители и персонал.

Нашите видеорекордери DVR 4 канала са на цена, която няма да се отрази сериозно на бюджета ви, но същевременно е една супер разумна инвестиция, защото ще ви помогне да намалите загубите от кражби, вандалски прояви и злонамерени действия на фирмения ви персонал. Видеорекордерите ни са съвместими с камерите от всички технологии - HDCVI, AHD, Turbo HD и CVBS. Наличен е и допълнителен канал за свързване на IP камера с максимална резолюция от 2 MP.

DVR-ът  с 4 канала, предоставен от нас разполага и с аудио вход и изход, поддържайки HDCVI аудио на един и същ кабел. По този начин, ако използвате HDCVI камера с вграден микрофон, няма да имате нужда от допълнителни кабели, за да възпроизведете аудиозаписа. Записвачките имат и OSD меню, чрез което можете да направите някои полезни настройки, например: заглавие на камерата, настройка на часовника, сигнал за повреда, аларма на заключена камера, настройка за откриване на движение или тип запис и т.н.

От този раздел бихте могли да закупите видеорекордер 4 канала, на който да съхранявате различен обем записи от камерите. Различните модели поддържат твърди дискове с различен капацитет на записите. При някои лимитът е до 6 TB, докато с други съхранението достига цели 8 TB. С правилна настройка на рекордера, записите могат да се стартират единствено след включване на аларма или детекция за движение. Така ще спестите от наличното дисково пространство.

Четири каналните ни видеорекордери разполагат с два допълнителни USB порта за свързване към други носители на информация – външни твърди дискове. Вероятно една от най-полезните им функции е възможността за отдалечен достъп до записите и за преглед на случващото се в реално време.

От мобилния си телефон, таблет или персонален компютър, вие имате възможност да виждате в детайли заснетото от камерата, при това от всяка точка на света. За да го направите, ви е нужно да инсталирате съответното софтуерно приложение и да имате интернет връзка. Приложенията за отдалечен достъп до DVR устройството могат да се изтеглят безплатно и конфигурират лесно от всеки с няколко прости стъпки.

Готови сме да ви съдействаме при избора на 4-канален видеорекордер, затова не се колебайте да се свържете с нас при въпроси от всякакъв характер.