DVR видеорекордер 32 канала на топ цена — Евроматика

32 - канални DVR видеорекордери

Покажи:
Подредба:

Ако ви е нужен надежден и качествен DVR 32 канала на изгодна цена, ние от Евроматика имаме какво да ви предложим. В този раздел на фирмения ни сайт имате възможност да се запознаете не само с вида и марките на продуктите, но и с техните работни параметри. Изграждането на перфектната система за видеонаблюдение е отговорна задача, която заедно ще решим бързо и лесно.

Какво е тяхното предимство?

Видеорекордерът е един от най-важните компоненти на системите за видеонаблюдение. С негова помощ не само се запазват записите от видеокамерите, но и сигналът излъчен от тях се конвертира по начин, позволяващ да се получи ясно изображение с висока разделителна способност в HD и Full HD формат.

Записващото устройство, в случая DVR 32 канала, ви позволява да създавате различни конфигурации за наблюдение, като освен стандартните аналогови камери, едновременно могат да се свържат и модели, използващи технологията TurboHD HDTVI, както и до 8 броя IP видеокамери.  Тоест, с устройство от конкретния раздел, имате възможност да наблюдавате и записващи изображението от общо 32 камери, независимо къде са разположение – на закрито или навън.

Голяма част от нашите 32-канални видеорекордери предлагат удивително кабелно разстояние посредством коаксиален кабел до 500 метра, в случай че се използват BNC конектори. Болшинството устройства поддържат до 4 хард диска с капацитет на запис до 4 TB. Същите не са включени в комплекта, а се закупуват отделно. Възможно е гледане на синхронизирани записи на 32 видеоканала; RS485, RS232, 4Х AUDIO IN; 1xeSATA;3xUSB.

Какво ви очаква в този раздел?

 Асортиментът, на който е посветена специалната ни категория представлява последно поколение записващи устройства DVR за 32 камери, дело на водещите марки Dahua, Hik Vision и Safer. Всяка марка предлага уникални по рода си възможности за управление на системата и наблюдение в реално време, но като че ли най-ярко изпъкват новата гама рекордери на китайския технологичен гигант Dahua.

Те използват революционната технология "Pentabrid", характерно за която е, че поддържа всеки вид камера за наблюдение (HDCVI, AHD, TVI, IP, CVBS). Друго предимство на рекордерите на марката е, че разполагат с 32 пълни видео входа за HD 1080p качество и 32 IP канала за изображение с резолюция до 5MP.

От тази страница на фирмения ни сайт бихте могли да закупите видеорекордер 32 канала, използващ H.264 + / H.264 видео компресия, така че записите да заемат възможно най-малко пространство на твърдия диск. Налични са също 4 аудио входа и 16 алармени порта, както и TV/VGA/HDMI видео изходи, които могат да се използват едновременно на няколко екрана.

Отдалечен достъп от всяка точка на света

Нашите 32-канални записващи устройства ви позволяват да се свързвате към своята система за видеонаблюдение от различна дистанция, включително от друга държава. Освен, че ще можете да направите преглед на записите от камерите в своя частен или бизнес имот, бихте могли също да променяте настройки и да гледате случващото се на живо.

За целта ви е нужен мрежови достъп, както и специално приложение, което можете да свалите безплатно, за да се свързвате към системата от мобилния си телефон. В случай, че предпочитате да използвате лаптопа си за преглед и жива връзка, интернет браузер ви е напълно достатъчен.

В случай че изпитвате затруднение относно избора на модел, не колебайте да ни потърсите за съдействие.