DVR видеорекордер 16 канала на топ цена — Евроматика

16 - канални DVR видеорекордери

Покажи:
Подредба:

Евроматика обособи специално място, откъдето можете да закупите последно поколение DVR 16 канала на изгодна цена. Сайтът ни ви дава възможност да изградите съвършената система за видеонаблюдение, отговаряща не само на всички съвременни технически изисквания, но и на вашите персонални нужди и предпочитания.

Защо са идеалното решение за вас?

Записващите устройства DVR биват 4, 8, 16 и 32-канални, позволяващи различни конфигурации на наличната система за наблюдение. Устройствата с 16 видео входа са удачен вариант за обекти, в които тепърва се очаква разрастване. Така например, можете да изградите система, включваща едва 4 камери, а впоследствие да добавяте нови на ключови места, без да се налага да купувате ново записващо устройство.

Добрата новина е, че нашите 16-канални видеорекордери ви дават свободата да създавате различни конфигурации по отношение на използваните камери. Устройствата ни поддържат всички съвременни технологии при камерите за видеонаблюдение с Full HD резолюция, включително Turbo HD и AHD технологичните разработки.

Една от важните характеристики на видеорекордера е методът на компресия. Сред основните предимства на предлаганите от нас устройства е H.264 и H.264 + двойно поточното видео компресиране, осигуряващо двоен стрийминг на два монитора едновременно. Имате опция да да използвате VGA изход с Full HD резолюция, както и HDMI изход, свързан с 4K монитор за перфектна разделителна способност. 

Тази функция е изключително полезна, когато DVR 16 канала се използва за наблюдение на големи зони като магазини, гари, летища, паркинги и др. Възможността за едновременно възпроизвеждане от всичките 16 канала във Full HD резолюция с реализация на изображения при максимална скорост 256x, е безценна за качеството на наблюдение в конкретния обект.

Към тази характеристика трябва да добавим и наличието на 4 аудио входа, осигуряващи не само ярка и детайлна картина във Full HD формат, но и кристално чист аудио звук. Тъй като за ефективността на системата за видеонаблюдение огромна роля има капацитетът на съхранение на записите, нашите видеорекордери поддържат 4 твърди диска с капацитет за съхранение до 6 TB всеки, както и съхранение в облак (Cloud).

С видеорекордер 16 канала от нашата колекция, вие получавате възможност да се свързвате към своята система и наблюдавате случващото се в реално време през мобилен телефон или друго мрежово устройство. За целта ще ви бъдат нужни единствено интернет връзка и мобилно приложение за iOS и Android, което можете да изтеглите безплатно.

Записващото устройство ви позволява да персонализирате наблюдението посредством допълнителни настройки. Така например, с цел пестене на пространство на твърдия диск и време за преглед на събитията, можете да настроите рекордера по начин, позволяващ камерите да преминават към режим на запис само при наличие на движение в зоната на наблюдение.

Какво ви предлагаме?

Печелим доверието на многобройните си клиенти с желанието да им предоставим последните разработки в системите за видеонаблюдение, и то с най-високо качество. Ние сме официален доставчик на продуктите на водещи в областта фирми, предпочитани не само у нас, но и навсякъде по света.

Даваме ви възможност да закупите високотехнологичен, мултуфункционален DVR за 16 камери, като изборът ви се простира между разработки на марките Dahua, HikVision и Safer. Параметрите на всеки модел са прилежно описани на отделните страници, но при всякакви неясноти и нужда от съдействие, ние сме насреща, за да ви помогнем да направите правилен избор.