Хард Дискове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST1000VX005 1 TB Този хард диск (наричан още твърд или само хард) се използва за съхраняване на видеозаписи директно на DVR. Повишена надеждност. Хард дисковете на Seagate са най-популярните носители за съх..
  145.00лв. с ДДС
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST10000VX0004 10 TB Този хард диск (наричан още твърд или само хард) се използва за съхраняване на видеозаписи директно на DVR. Повишена надеждност. Хард дисковете на Seagate са най-популярните носители за съхра..
  1 150.00лв. с ДДС
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST2000VX008 2 TB Този хард диск от Seagate с повишена надеждност и невероятна плътност на съхранение предлага нови възможности и намалява разходите за консумация на енергия.   Технология Seagate AccuTrac ..
  201.00лв. с ДДС
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST3000VX010 3 TB Този хард диск (наричан още твърд или само хард) се използва за съхраняване на видеозаписи директно на DVR. Повишена надеждност. Хард дисковете на Seagate са най-популярните носители за съхранен..
  265.00лв. с ДДС
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST4000VX007 4 TB Този хард диск (наричан още твърд или само хард) се използва за съхраняване на видеозаписи директно на DVR. Повишена надеждност. Хард дисковете на Seagate са най-популярните носители за съхранен..
  350.00лв. с ДДС
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST6000VX0023 6 TB Хард диск от Seagate с оптимизиран фърмуер за наблюдение, който увеличава производителността до 30%. Готов за работа без прекъсване, можете да записвате над 400 часа с висока разделителна способност..
  602.00лв. с ДДС
 • Производител: Seagate
  Хард диск Seagate SkyHawk ST8000VX0002 8 TB Хард диск от Seagate с оптимизиран фърмуер за наблюдение, който увеличава производителността до 30%. Готов за работа без прекъсване, можете да записвате над 400 часа с висока разделителна способност..
  752.00лв. с ДДС
 • Производител: Western Digital
  Хард диск Western Digital Purple WD10PURX 1 TB Western Digital Purple WD10PURX е част от серията Surveillance, оптимизирана за DVR и NVR.   Интелигентен избор за системи за наблюдение Western Digital Purple осигурява технологият..
  136.00лв. с ДДС
 • Производител: Western Digital
  Хард диск Western Digital Purple WD20PURX 2 TB Western Digital Purple WD20PURX е част от серията Surveillance, оптимизирана за DVR и NVR.   Интелигентен избор за системи за наблюдение Western Digital Purple осигурява технологият..
  186.00лв. с ДДС
 • Производител: Western Digital
  Хард диск Western Digital Purple WD30PURX 3 TB Western Digital Purple WD30PURX е част от серията Surveillance, оптимизирана за DVR и NVR.   Интелигентен избор за системи за наблюдение Western Digital Purple осигурява технологият..
  241.00лв. с ДДС
 • Производител: Western Digital
  Хард диск Western Digital Purple WD40PURX 4 TB Western Digital Purple WD40PURX е част от серията Surveillance, оптимизирана за DVR и NVR.   Интелигентен избор за системи за наблюдение Western Digital Purple осигурява технологият..
  301.00лв. с ДДС
 • Производител: Western Digital
  Хард диск Western Digital Purple WD60PURX 6 TB Western Digital Purple WD60PURX е част от серията Surveillance, оптимизирана за DVR и NVR.   Интелигентен избор за системи за наблюдение Western Digital Purple осигурява технологият..
  465.00лв. с ДДС
 • Производител: Western Digital
  Хард диск Western Digital Purple WD80PURX 8 TB Western Digital Purple WD80PURX е част от серията Surveillance, оптимизирана за DVR и NVR.   Интелигентен избор за системи за наблюдение Western Digital Purple осигурява технологият..
  627.00лв. с ДДС

На собствениците на системи за видеонаблюдение, Евроматика дава възможност да избират между широк спектър от хард дискове за DVR записващи устройства. Тази група продукти не бива да бъде подценявана, защото често именно дискът и неговият капацитет на съхранение на данните се оказва решаващ за разкриване на престъпления.

Какво трябва да вземете предвид при избора?

Твърдият диск е най-доброто съвременно решение сред всички видове носители на информация. Неговият избор е еднакво важен с всеки друг компонент от системата за видеонаблюдение. Капацитетът му на съхранение трябва да отговаря на конкретните ви нужди, затова е важно да знаете какъв обем видеозаписи ще пазите.

За да откриете отговора на този въпрос, е необходимо да определите на първо място каква е резолюцията на вашите камери. Имайте предвид, че камерите с HD и Full HD резолюция предоставят високо качество на изображението, но това означава и по-голям обем на видео файла.

Всяка система, и по-конкретно нейният видеорекордер позволяват да бъдат направени персонални настройки относно периода, в който ще се пазят записите. След изтичане на зададения период, върху стария запис започва да се записва ново изображение, заснето от камерите. Разумно е за търговки и бизнес помещения да се избере хард диск с по-голям капацитет за по-дълъг период на съхранение.

Нещо много важно при избора на твърди дискове, е решението дали системата ви ще записва непрекъснато, или само когато е активиран алармен детектор, например при движение в зоната на наблюдение. Всеки специалист, а ние се присъединяваме към това, ще ви посъветва да настроите системата да записва единствено при засичане на движение.

По този начин не само пестите място на твърдия диск, но и ще ви бъде много по-лесно, когато правите преглед, да откриете бързо конкретни събития. Системите от нов тип ви дават възможност да направите настройка и по отношение на броя кадри в секунда на запис. 25 кадри/секунда е оптималния брой за постигане на плавно (нормално) движение на заснетите обекти.

Какво ви предлагаме?

Колекцията ни от Хард дискове за DVR видеорекордери включва разнообразие от устройства с различен, включително много голям капацитет на съхранение на записи от видеокамерите. Обемът им варира от 1TB, 2TB, 3TB, 4TB, 6TB, 8TB, 10TB. Ние се стараем да предложим на своите клиенти единствено най-доброто по отношение на цена и качество, ето защо залагаме на продуктите с марка Seagate и Western Digital.

Дисковете ни са съвместими с 95% от DVR системите на пазара и 100% съвместими с всички DVR – и, представени в нашия сайт. Сред тях има и такива, които се вписват в Standalone DVR чрез SATA III интерфейс, както и външни HDD с USB 3.0 и 2.0 свързаност, за да записвате изображение от камерата за наблюдение.