Хард Дискове за DVR и NVR на ниски цени — Евроматика

Хард Дискове

Покажи:
Подредба:

На собствениците на системи за видеонаблюдение, Евроматика дава възможност да избират между широк спектър от хард дискове за DVR записващи устройства. Тази група продукти не бива да бъде подценявана, защото често именно дискът и неговият капацитет на съхранение на данните се оказва решаващ за разкриване на престъпления.

Какво трябва да вземете предвид при избора?

Твърдият диск е най-доброто съвременно решение сред всички видове носители на информация. Неговият избор е еднакво важен с всеки друг компонент от системата за видеонаблюдение. Капацитетът му на съхранение трябва да отговаря на конкретните ви нужди, затова е важно да знаете какъв обем видеозаписи ще пазите.

За да откриете отговора на този въпрос, е необходимо да определите на първо място каква е резолюцията на вашите камери. Имайте предвид, че камерите с HD и Full HD резолюция предоставят високо качество на изображението, но това означава и по-голям обем на видео файла.

Всяка система, и по-конкретно нейният видеорекордер позволяват да бъдат направени персонални настройки относно периода, в който ще се пазят записите. След изтичане на зададения период, върху стария запис започва да се записва ново изображение, заснето от камерите. Разумно е за търговки и бизнес помещения да се избере хард диск с по-голям капацитет за по-дълъг период на съхранение.

Нещо много важно при избора на твърди дискове, е решението дали системата ви ще записва непрекъснато, или само когато е активиран алармен детектор, например при движение в зоната на наблюдение. Всеки специалист, а ние се присъединяваме към това, ще ви посъветва да настроите системата да записва единствено при засичане на движение.

По този начин не само пестите място на твърдия диск, но и ще ви бъде много по-лесно, когато правите преглед, да откриете бързо конкретни събития. Системите от нов тип ви дават възможност да направите настройка и по отношение на броя кадри в секунда на запис. 25 кадри/секунда е оптималния брой за постигане на плавно (нормално) движение на заснетите обекти.

Какво ви предлагаме?

Колекцията ни от Хард дискове за DVR видеорекордери включва разнообразие от устройства с различен, включително много голям капацитет на съхранение на записи от видеокамерите. Обемът им варира от 1TB, 2TB, 3TB, 4TB, 6TB, 8TB, 10TB. Ние се стараем да предложим на своите клиенти единствено най-доброто по отношение на цена и качество, ето защо залагаме на продуктите с марка Seagate и Western Digital.

Дисковете ни са съвместими с 95% от DVR системите на пазара и 100% съвместими с всички DVR – и, представени в нашия сайт. Сред тях има и такива, които се вписват в Standalone DVR чрез SATA III интерфейс, както и външни HDD с USB 3.0 и 2.0 свързаност, за да записвате изображение от камерата за наблюдение.