Видеорегистратори за кола на ниски цени, видеорегистратор за автомобил с качество — Евроматика

Видеорегистратори

Няма добавени продукти в тази категория.

Търсите най-изгодната за качествен видеорегистратор цена? Ние от Евроматика ще ви я предложим чрез тази страница на фирмения си сайт. Ще ви очароваме с разнообразието от продукти, в създаването на които са застъпени най-новите разработки, касаещи видеонаблюдението. Тъй като знаем, че разнообразието често обърква потребителя в избора на продукт, имаме готовност да ви съдействаме по всяко време.

Какво е тяхното приложение?

Съвременните видеорегистратори за автомобили намират огромно приложение в управлението на пътната обстановка. Те са особено необходими в учебните, охранителните, полицейските и състезателните превозни средства, където изпълняват функцията на видеозаписващи устройства (видеорекордери), осигурявайки възможност за създаване на видео и аудио запис, съдържащ важна информация за възникването на пътни инциденти

Нашите видеорегистратори за кола предоставят и GPS данни, но преди всичко служат за непрекъснато проследяване на движението и престоя на автомобилите. Обикновено се монтират от вътрешната страна на предното стъкло, покривайки изцяло визуалния периметър на водача. В някои случаи камерата може да се монтира върху задния или страничните прозорци на превозното средство.

Не е изключение и използването на видеорегистратор за автомобил, включващ камера за запис в купето на превозното средство в диапазон 360 градуса, която автоматично изпраща снимки и видео, използвайки 4G мрежата. Някои устройства, също така записват и ускорение / забавяне (g-force), скорост, ъгъл на кормилно управление, GPS данни и др.

Предна камера с ширина на ъгъла 130, 170 ° или повече се фиксира към огледалото за обратно виждане, а също и върху автомобилното табло посредством вакуум засмукваща чашка или монтажна лента. Камерите за обратно виждане се монтират върху задното стъкло, а в някои случаи върху регистрационната табела, с RCA видео изход към монитора / екрана на дисплея.

Най-модерните системи тип авто видеорегистратор, каквито ви предлагаме на атрактивни цени, записват видеоизображение с висока разделителна способност/ HD формат, често 1080p, 1296p, 1440p и по-висока дефиниция на предната камера и 720p за задната. У тях можем да открием f / 1.8 апретура и режим за нощно виждане.

Освен за доказване на пътни произшествия, видеорегистраторите могат да помогнат и за разкриване на прояви на вандализъм по време на престой. За целта се използват 360 ° паркинг монитори, изпращащи снимки и видео до собственика посредством 4G мрежата. Функциите на автомобилните системи за видеонаблюдение са много на брой, а тепърва предстои развитие на този отрасъл.

Какво ви предлагаме?

Ако обект на вашето търсене е видеорегистратор с идеалното съотношение цена качество, то нашите продукти ще ви удовлетворят напълно. Предлагаме разработките на китайския технологичен гигант Dahua, предпочитани навсякъде по света не само заради огромния капацитет на работните им възможности, но и поради достъпната им финансова стойност.

На нас можете да разчитате за продажба и доставка на богата гама авто-камери с 2.1 мм фиксиран обектив на престижната марка, използващи прогресивна сканираща система. Тъй като пътните произшествия обикновено настъпват при слаба видимост и в тъмните часове на денонощието, регистраторите ни са оборудвани и с опция за нощно наблюдение, използвайки Smart IR технологията на Dahua с капацитет до 20 метра.

Управлението на дневен/нощен режим на запис би могло да се осъществява ръчно и автоматично по избор на потребителя. Така например, при минимална степен на осветеност от 0 – 0.02 Lux камерата автоматично преминава в нощен режим на заснемане на изображенията. Специалните сензори на камери Дахуа използват филтър за елиминиране на отблясъците с цел предоставяне на по-добро качество на изображението.

Наред с големия избор от видеорегистратори, в този раздел ви предлагаме и 4 канални DVR записващи устройства на същата марка. Към тях могат да бъдат свързани до 4 броя камери, както и да се добавят допълнително GPS сензор, 3G и WiFi режим за WAN. Записващите устройства покриват аналоговите и HDCVI стандартите, позволявайки свързване посредством 1 VGA порт или 2 TV порта.

Защо да се доверите на нас?

Причините да изберете страхотните ни предложения са много, и все основателни. Притежавайки богат опит и задълбочени познания по отношение на системите за видеонаблюдение, ние ще ви дадем правилните насоки към кой конкретен модел да се насочите, базирайки се на индивидуалните ви нужди и бюджет.

Целта ни е не просто да ви предложим най-ниската за видеорегистратор за кола цена, а да ви предложим ефективно решение, отговарящо на високите ви изисквания. От атрактивните ни оферти могат да се възползват различни професионални организации, а също и редовите водачи на превозни средства в страната ни.

Вече имате възможност да закупите последно поколение автомобилен видеорегистратор на цени вариращи от 99 до 160 лева. Онлайн покупката на камера за вашата кола е разумно решение, от което вярваме, че ще се възползвате. На ваше разположение сме, за да отговорим на всичките ви въпроси и разсеем всяко ваше притеснение.

✅ Какво трябва да направя ако видеорегистраторът не работи правилно – блокира, изключва се самопроизволно, една от функциите не се активира и т.н.❓

Ако видеорегистраторът ви не работи правилно, трябва да отидете в настройките на устройството и да изчистите настройките по подразбиране (в зависимост от модела, името на тази опция може да се различава). По правило това действие решава повечето от възникналите проблеми. Съвет: Напомняме ви също да форматирате картата с памет поне 1-2 пъти месечно, защото това значително влияе на правилната работа на устройството.

✅ Какво е детектор за движение и за какво е нужен❓

Функцията „детектор за движение” мигрира към автомобилните видеорегистратори от професионалните системи за видеонаблюдение. Тя представлява функция за сигурност, като основна цел на този режим е да се извършва запис, само когато е налице движение в зрителното поле на камерата. Идеята на въпросния режим е да се намали обема на видеозаписите, като по този начин се спести свободно пространство на носителя ( карта памет/твърд диск). Особено полезна е функцията при престой на автомобила в неохраняеми зони през нощта.

✅ Мога ли да разчитам на режима „детектор за движение” и когато колата е в движение❓

Категорично не препоръчваме да използвате режима за детекция на движение, когато автомобилът ви участва в пътния трафик. При определени условия на заснемане, режимът може да не се активира и по този начин устройството няма да успее да запише спорен момент.