ᐉ DVR видеорекордери и устройства на ниски цени, цифров ДВР рекордер — Евроматика

DVR Видеорекордери

Евроматика ви предлага богат асортимент от видеорекордери DVR на достъпни цени. С тяхна помощ ще изградите видеосистемата, отговаряща на нуждите на вашия дом и бизнес пространство. В каталога ни са представени последно поколение разработки, чрез които си гарантирате ефективна защита и пълен контрол над случващото се в имота ви.

Какво ви предлагаме?

Продуктите, представени в раздела са неизменна част от съвременните системи за видеонаблюдение. За да разберете тяхното значение в една система за видеонаблюдение, е необходимо да обясним накратко какво представляват и какво е специалното им предназначение. 

Разбирайки свойствата на системата и отделните нейни компоненти, за вас ще бъде значително по-лесно не само да изберете подходящия набор от компоненти, но и да я използвате правилно впоследствие.

Съвременните dvr устройства представляват средства за запис, пренасочване и съхранение на изображенията, заснети от видеокамерите. Абревиатурата на конкретния вид уреди е красноречива - digital video recorder (DVR) – цифров видеорекордер. Това е електронно устройство, което записва изображения в цифров формат на дисково устройство, USB флаш памет, SD карта с памет, SSD или друго местно и мрежово устройство за съхранение на данни.

Терминът включва приемници с директно записване на диск, преносими мултимедийни плейъри и телевизионни портове с възможност за запис, както и цифрови камкордери. Персоналните компютри често са свързани с различни видове камери за заснемане на видео, и се използват като цифрово видео-устройство.

В такива случаи софтуерното приложение, използвано за запис на видеото, е неразделна част от двр устройството. Много записващи системи се класифицират като потребителски електронни устройства и могат алтернативно да бъдат наричани персонални видеорекордери (PVR).

Разнообразието от артикули в този раздел включва:

Цифрови рекордери

Цифровият двр рекордер заема голям процент от продуктовото ни разнообразие. Имате възможност да избирате между 4, 8, 16 и 32-канални устройства на водещи производители. Със своите най-нови разработки в колекцията ни са представени марките Dahua, Hikvision, Safer и др. Макар и доста различни, като използвана технология и работни възможности, общото между тях е изключително разумната при всеки наш видеорекордер цена.

Системите ни в голямата си част поддържат Audio и Data предаване по коаксиален кабел. 16-каналните ни видеорекордери например поддържат до 24 броя камери, от които 16 за аналоговите входове и 8 ip. Модел от този тип предлага едновременно видео изходи на HDMI и VGA (при Full HD качество), както и интелигентно 3D позициониране, интелигентно търсене и IVS функции.

Устройствата ни са със стандартен аудио вход и изход и поддържат останалите директно чрез коаксиално свързани HDCVI камери. Позволяват дистанционно наблюдение чрез браузър, клиентски софтуер (DSS/Smart PSS) и Android / iOS смартфон. С dvr на разумна цена от колекцията ни, имате възможност да записвате FULL HD на всички канали при 15FPS или 1080p lite при 25FPS. За оптимално съхранение, използват H264 + компресия и са съвместими с твърд диск до 6 TB на SATA интерфейса.

AHD

В колекцията ни от видеорекордери ще откриете и продукти, съвместими с аналоговите мрежи за наблюдение. AHD (analog high definition) е аналогов стандарт за видеонаблюдение с висока разделителна способност, използващ коаксиален кабел за предаване на HD видео формат от камерите. AHD технологията поддържа 720p и 1080p HD резолюция с 25 кадъра в секунда.

Подобна система може да управлява PTZ камери и да възпроизвежда записи на всички канали едновременно. Тя предава изображения на монитор чрез HDMI или VGA. Изображенията са компресирани с двоен поток с кодек H.264. Поддържа HDD до 4 TB и разполага с 2 USB 2.0 порта за мишка за архивиране на стик / външен твърд диск. С нея можете да преглеждате записите си и да гледате на живо, свързвайки своя двр към интернет браузер.

Пълен набор съвременни средства за наблюдение

Автомобилните ни видеорегистратори са още един важен акцент от колекцията ни, осигуряващи изцяло нов поглед върху видеонаблюдението. Те позволяват на превозните средства да записват и предават изображение в реално време. Представляват видеокамера, предназначена да заснеме кадрите, намиращи се в зрителното поле на водача. Предлагаме продуктите на марката Dahua, притежаващи недостижими от останалите регистратори капацитет и работни възможности.

Продуктовият ни каталог не би бил съвършен без наличието на монитори за видеонаблюдение. Посещавайки страницата с цел покупка на видеорекордер, е разумно да помислите и за качествен монитор, на който да следите събитията. Предлагаме последно поколение светодиодни дисплеи – LCD и LED монитори. Позволяват свързване към DVR посредством HDMI или VGA кабел и поддържат FULL HD резолюция на изображението.