Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Термовизионна камера за видеонаблюдение 1080p Dahua TPC-SD2221-B7F8

Код на продукта: TPC-SD2221-B7F8
Наличност: разпродаден
3 240.00лв. с ДДС
Без ДДС: 2 700.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Термовизионна камера за видеонаблюдение 1080p Dahua TPC-SD2221-B7F8

Dahua TPC-SD2221-B7F8 е модерна термовизионна камера с два обектива. Първата леща се използва за термично наблюдение, тя генерира изображение с разделителна способност 256x1926px. Дължината на този обектив е 7 mm. Вторият 8-милиметров обектив е предназначен за видеонаблюдение и генерира изображение с разделителна способност 2 MPx.

Камерата е оборудвана с интелигентен анализ на изображения, като функция за откриване на пожар. Функцията за термично наблюдение има много различни приложения. Наблюдение на граничните пунктове, контрол на топлинните загуби, мониторинг на производствените линии и много други. Можете да конфигурирате устройството според нуждите си.

 

Повишена чувствителност

Високата термична чувствителност (<50mK) кара тези камери да заснемат повече изображения с детайли и информация за температурната разлика.

 

Пожароизвестяване и аларма

С вградената функция за откриване на пожар, камерата има способността да открива пожар на голямо разстояние. Тъй като камерата е чувствителна към температура, точността на откриването на пожар ще бъде по-висока от обикновенната камера за видеонаблюдение.

 

Дистанционно задействане на аларма

Термокамерите на Dahua предлагат функция за дистанционно наблюдение на температурата с възможност за задействане на аларми, когато температурата надвиши предварително зададената температура.
 

IVS

С вградения интелигентен видео анализ, камерата има способността да  открива и анализира движещи се обекти за подобрено видеонаблюдение. Камерата предоставя незадължителна стандартна информация за  откриване на множество обекти, като изоставени или липсващи.  IVS също така приема сканиране Tripwire, позволявайки на камерата да задейства аларма  при преминаване на предварително дефинирана линия.

 

IP67 защита

Корпусът на тази камера е оценен с индекс на защита IP67, което означава, че е изключително устойчив на неблагоприятни метеорологични условия като: дъжд, вятър, сняг, прах или пясък.