Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мобилна термална камера за измерване на температура със софтуер и аларма Safer PORT-TM-UN

Код на продукта: PORT-TM-UN
Наличност: разпродаден
1 627.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 355.83лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мобилна термална камера за измерване на температура със софтуер и аларма Safer PORT-TM-UN​

Мобилна термална камера за измерване на човешката температура. Измерва температурата между 30 - 45 градуса от 1 до 2 метра с точност до 0,5 градуса. Икономично решение за автоматично сканиране на човешката температура за значителен поток от хора със софтуер за наблюдение.

   

Тази видеокамера прави снимки на температурата! Тази камера е специално настроена да работи в диапазона 30˚C ~ 45˚C с точност 0,5˚C, така че е отлична за откриване на температура и човешка треска. Всъщност тази термална стая често се използва от компании / летища / хотели / молове, за да се извърши проверка на треска на първо място: Ако някой има температура над 37,3 ° C, алармата се включва.

 


Има 2.8 "320x240 TFT цветен TFT екран, който осигурява отчитане на температурата в реално време от интерполирана термична разделителна способност 80X60, с етикет за гореща температура. Можете също така да зададете температурни диапазони за сигнали, F единици или C, цветни палитри и др. Вградена литиева батерия, така че да е напълно преносима. Можете да я презаредите през USB.

 

 

 

Това е добър избор термална камера, защото:

 • Е изненадващо точна

 • Работи отлично на разстояние от 1 метър

 • Не се изисква интернет връзка - напълно автономна функционалност

 • Може да се свърже с всеки компютър с Windows за по-голям дисплей с наличен безплатен софтуер

 • Може да се използва за улавяне на топлинни данни със софтуер с отворен код (в процес на разработка)

 • Може да работи с акумулаторна батерия в продължение на много часове или свързан с електричество

 • Този скенер разполага с предаване на данни в реално време към компютър за анализ чрез USB. Той също така има три режима на гледане: Термален (инфрачервено изображение), Цифров (обикновена камера) и Fusion (смес от двете).  

• Можете също така да заснемате изображения и измервания и да ги прехвърляте на вашия компютър чрез USB Type C или SD Card. 

За да направите системата завършена, имате нужда и от статив (вижте в нашия сайт), лаптоп и телевизор със стойка, ако искате да предавате през HDMI към по-голям дисплей.

 

Внимание! Този продукт не е медицинско изделие. Преди употреба препоръчваме да прочетете внимателно инструкциите за употреба. Този уред може да се използва само за целта, посочена в инструкциите за употреба. Забранено е за деца да използват устройството. Това устройство е проектирано за практическа употреба в съответствие с инструкциите за употреба и не може да замени специализирана медицинска консултация. Този инфрачервен термометър е предназначен за измерване на температурата на челото, в контролирана среда (на закрито). Ако устройството се използва на открито, точността на сензора може да се промени значително. Не използвайте устройството за измерване на температура, различна от челото (под мишницата, устата и т.н.). Обърнете голямо внимание на измервателния сензор, когато почиствате устройството. Не използвайте агресивни почистващи препарати. Не оставяйте уреда на пряка слънчева светлина, изложен на химикали или високи температури.

Този продукт се доставя по поръчка и не може да бъде върнат!