Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Скоростна камера за наблюдение 2.1 MP Safer

Код на продукта: SAF-PTZIP22X5
Наличност: разпродаден
826.80лв. с ДДС
Без ДДС: 689.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Скоростна камера за наблюдение с варифокална леща 3.9 - 85.5 mm

Тази камера има 1 / 2.9 ", 2.1 MP CMOS сензор за изображения, така че разделителната способност на изображенията, записани с нея, ще бъде Full HD. Благодарение на варифокалната леща от 3.9 - 85.5 mm, можете да получите и отличен преглед на място за наблюдение и впечатляващи подробности. По отношение на записването през нощта, камерата е оборудвана с инфрачервени светодиоди, които ви позволяват да записвате резки изображения на разстояние до 60 метра. По този начин, дори ако е тъмно или светлинните условия са ниски, ще можете да записвате много добри изображения.

 

22x оптично увеличение и PTZ контрол

Камерата разполага с 22x оптично увеличение. Ако имате нужда от камера за наблюдение на голямо или транзитирано пространство, то тази камера е идеална за вас. Тя може да записва подробности в много ясни изображения, за да можете да наблюдавате внимателно възможните измамни дейности. Камерата е изключително мобилна, върти се на 360 градуса хоризонтално и 93 градуса вертикално. Скоростта на центрофугиране е 45 ° сек. Хоризонтална и 30 ° секунда вертикална.

 

Професионален надзор

Тази камера предлага възможността бързо и лесно да променя ъгъла на запис, без да се движи изображението при въртене. Когато е необходимо, можете бързо да увеличавате мащаба. Освен това можете да настроите до 3 патрулни програми с различни спецификации. Със всички тези функции, камерата за е изключително полезна за професионални приложения и може да се използва с увереност в наблюдението.

 

Устойчивост на неблагоприятни климатични условия

Камерата има IP66 защитен индекс, предназначен за професионална употреба. Високият защитен индекс се превръща в повишена устойчивост при лошо време: екстремни температури, вятър, дъжд, сняг, бури, прах или дори мълния.