PTZ Камери

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Safer
  2MP скоростна камера на наблюдение с 20X увеличение, със слот за microSD карта и PоE захранване Safer SF-IPSD6020I-2. Характеристики: Марка SAFER Сензор за изображения 1 / 2.8 "CMOS с прогресивно сканиране ..
  1 216.80лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  2MP Скоростна камера за наблюдение Dahua​  DAHUA  SD49220T-HN  е скоростна камера за наблюдение, идеална за използване на открито в интензивна зона на движение. Тя има 2-мегапикселов сензор, който заснема остри изобра..
  1 186.80лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Клавиатура за управление на PTZ камери Euromatica 3D клавиатура за управление на PTZ Euromatica KB1010. Модел: INT-KB1010 ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ Език Английски LCD екран Да ..
  367.20лв. с ДДС
 • Производител: Oem
  Клавиатура за управление на PTZ камери Oem Клавиатурата се използва за бърз и лесен контрол на PTZ камери за видеонаблюдение, моторизирани лещи или други устройства. Тя може да контролира до 32 PTZ камери. Това е незаменима контролна уре..
  212.40лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Клавиатура за управление на ptz камери Safer Клавиатурата се използва за бърз и лесен контрол на PTZ камери за видеонаблюдение, с моторизирани обективи или други устройства. Това е незаменима контролна уредба в професионално приложение на инт..
  243.60лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Скоростна камера за наблюдение с пълна HD разделителна способност 2 MP (1080p). Варифокален обектив от 4.7 - 94 mm. Оптично увеличение 20x. Панорама: 0 ° ~ 360 ° безкрайност; Наклон: -15 ° ~ 90 °. Подходящ за ..
  997.20лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна камера за наблюдение 2 MP Hikvision Това е скоростна камера за наблюдение (PTZ), която работи върху технологията TurboHD, идеална за наблюдение на големи пространства като супермаркети, летища, гаражи и др. Благодарение на 25X оптич..
  867.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна камера за наблюдение 2 MP Hikvision Тази скоростна камера за наблюдение работи на TurboHD технология, идеална е за наблюдение на големи пространства като супермаркети, летища, жп гари и т.н. Благодарение на оптичното 25X увеличение,..
  867.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна камера за наблюдение 2 MP Hikvision Hikvision DS-2DE4220IW-DE е скоростна (PTZ) камера за наблюдение, идеална за използване на открито в интензивна зона на движение. Тя има 2-мегапикселов сензор, който заснема остри изобра..
  1 040.40лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна камера за наблюдение 2 MP Камерата е идеална за използване на открито.Разполага с 2-мегапикселов сензор, който заснема остри изображения с максимална разделителна способност 1920 x 1080 (Full HD). Оборудвана е с 4,9-94,0 mm варифока..
  1 095.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна камера за наблюдение 2 MP Hikvision Скоростна камера за наблюдение Hikvision DS-2DE7230IW-AE с прогресивен сензор за изображения 1 / 2.8 "CMOS. Камерата е с варифокален обектив от 4.3 до 129 mm, който предлага зрителен ъгъл от 65,5 ..
  1 702.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна 2-мегапикселова камера за наблюдение Камерата е идеална за използване на открито. Разполага с 2MP сензор, който заснема остри изображения с максимална разделителна способност 1920 x 1080 (Full HD). Оборудвана е с 5.9-135.7 mm варифо..
  2 354.40лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Скоростна камера за набюдение от Safer, оборудвана за нощен изглед със сензор на Starlight. Поддържа SD карта до 128 GB. марка SAFER Сензор за изображения 1 / 2.8 "Sony Starvis CMOS Starlight ..
  1 003.20лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  2 мегапикселова скоростна камера с 33X оптично увеличение Камерата разполага с 1 / 2.9-инчов CMOS сензор и 2-мегапикселова резолюция. 4.6 mm - 152 mm варифокалният обектив предлага възможност за записване на общите изображения и фокусиране на..
  1 003.20лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Скоростна камера за наблюдение с варифокална леща 3.9 - 85.5 mm Тази камера има 1 / 2.9 ", 2.1 MP CMOS сензор за изображения, така че разделителната способност на изображенията, записани с нея, ще бъде Full HD. Благодарение на варифокалната л..
  826.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Скоростна 3-мегапикселова камера за наблюдение Камерата е идеална за използване на открито в интензивна зона на движение. Тя има 3-мегапикселов сензор, който заснема остри изображения с разделителна способност 2048 x 1536 (60FPS-кадъра в секу..
  4 002.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Скоростна камера за наблюдение 4 MP Dahua SD59430I-HC. Отлично качество на изображението.   Основни характеристики: 1/3 "4 мегапикселов CMOS сензор за изображения Запис при 25fps (кадъра в секунда) @ 4M / 1..
  1 896.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Скоростна камера за наблюдение Full HD 1080p от Safer Камерата може да се използва за различни професионални приложения, където имате оператор, който ще премести камерата за наблюдение хоризонтално или вертикално и ще увеличи при необходимост.&nbs..
  852.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  TurboHD/AHD/Аналогова камера с резолюция 1080p и нощно виждане до 120 метра + 18X увеличение Това е камера за наблюдение, проектирана от SAFER, и има приложения като паркинги, автогари, супермаркети, молове и др. Камерата за наблюдение се изп..
  702.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Скоростна камера за наблюдение с 10x оптично увеличение и до 50 метра нощно виждане. Отлична камера за домашни приложения, където нямате нужда от изключително голямо увеличение. Камерата е базирана на сензорен екран Exmor® 1 / 2.8 "..
  752.40лв. с ДДС

Чрез този раздел на фирмения си сайт, Евроматика ви представя своята колекция от скоростни PTZ камери. С тяхна помощ вашата система за видеонаблюдение ще бъде далеч по-гъвкава, функционална и прецизна, което е гаранция за рентабилността на финансовата ви инвестиция. Предвид достъпните цени на продуктите от този раздел, не само бизнес клиентите, нои редовия потребител ще може да се възползва от многобройните им възможности.

Свойства и предимства

Причините да базирате своята система за видеонаблюдение на PTZ технологията са многобройни. Разработката води своето начало от телевизията, където е било необходимо намирането на възможност за роботизиране (посредством отделни контролери) на видеокамерите, използвани в медиите.

Днес Pan/Tilt/Zoom разработката присъства трайно в охранителните видеосистеми, позволявайки оптимизиране на наблюдението на големи открити пространства и затворени помещения. Инвестирайки в една качествена PTZ камера, на разумна цена, вие спокойно можете да намалите броя на камерите в своя имот. Това ще се отрази на времето и средствата, необходими за изграждане на конфигурацията за видеонаблюдение.

Особеното при камерите от конкретния вид, е възможността им да се движат в различни посоки и да улавят обекти, намиращи се под специфичен ъгъл и на голямо разстояние. Функциите им са описани в самото им наименование, а именно: Pan (панорама)/ Tilt (наклон)/ Zoom (мащабиране – зрително увеличаване на предметите).

С една PTZ камера от нашия каталог, можете да покриете периметър, за който биха ви били нужни поне 3 или 4 статични камери. Неслучайно точно този вид устройства се използват в големи търговски обекти, на обществени места (гари, летища, паркове) и в сгради със специално предназначение.

Посоката на движение, както и оптичното увеличение на изображенията могат да бъдат автоматично зададени или управлявани от оператор, контролиращ наблюдавания периметър. В зависимост от параметрите на конкретния продукт, а също и от вида на неговия корпус, наблюдението може да се осъществи на открито или в закрити помещения.

Нашите скоростни камери позволяват и двете възможности. Моделите за външен монтаж са облечени в корпус със защитен индекс IP 66. Той предотвратява повреждане на камерата вследствие проникване на вода, прах и по-твърди частици. С олекотеното си тяло, те улесняват значително монтажния процес.

Какво ви предлагаме?

Камерите Pan/Tilt/Zoom, представени в раздела, са едни от най-добрите съвременни разработки при системите за видеонаблюдение. Тяхното качество, а още повече големия им брой работни възможности, се дължат на факта, че са проектирани и произведени от най-големите имена в областта на видеонаблюдението.

Тук, чрез своите иновативни технологии са представени марките: Dahua; Euromatica, HikVision, Oem и Safer. Оборудвани с 2-мегапикселов сензор, камерите предоставят ясно изображение с висока разделителна способност 1920 x 1080 (25FPS-кадъра в секунда). 

Голяма част от изделията, особено продуктите на Dahua, използват 4,7  ~ 94 mm варифокален обектив, позволяващ 20-кратно оптично увеличение с ъгъл на наблюдение от 56,1 ~ 3,1 °. При функцията Pan -Tilt –Zoom, хоризонталният обхват на настройка на камерата е 360 °, а вертикалният диапазон е между 15 ° -90 °.

Оптималната работна температура на една zoom камера за външен монтаж е между -40 ° ~ 70°. Продуктите ни поддържат голям брой функции, целящи подобрение на изображението - WDR, BLC, HLC и т.н., както и интелигентни функции като: Tripwire (виртуална бариера), откриване на проникване, липсващ/изоставен обект, детекция на лица. Позволяват нощно наблюдение с обхват до 100 м.

Разгледайте също: камери за външно наблюдение на изгодни цени