ᐉ PTZ Камери - поръчай zoom камера на ниска цена — Евроматика

PTZ Камери

Покажи:
Подредба:

Чрез този раздел на фирмения си сайт, Евроматика ви представя своята колекция от скоростни PTZ камери. С тяхна помощ вашата система за видеонаблюдение ще бъде далеч по-гъвкава, функционална и прецизна, което е гаранция за рентабилността на финансовата ви инвестиция. Предвид достъпните цени на продуктите от този раздел, не само бизнес клиентите, нои редовия потребител ще може да се възползва от многобройните им възможности.

Свойства и предимства

Причините да базирате своята система за видеонаблюдение на PTZ технологията са многобройни. Разработката води своето начало от телевизията, където е било необходимо намирането на възможност за роботизиране (посредством отделни контролери) на видеокамерите, използвани в медиите.

Днес Pan/Tilt/Zoom разработката присъства трайно в охранителните видеосистеми, позволявайки оптимизиране на наблюдението на големи открити пространства и затворени помещения. Инвестирайки в една качествена PTZ камера, на разумна цена, вие спокойно можете да намалите броя на камерите в своя имот. Това ще се отрази на времето и средствата, необходими за изграждане на конфигурацията за видеонаблюдение.

Особеното при камерите от конкретния вид, е възможността им да се движат в различни посоки и да улавят обекти, намиращи се под специфичен ъгъл и на голямо разстояние. Функциите им са описани в самото им наименование, а именно: Pan (панорама)/ Tilt (наклон)/ Zoom (мащабиране – зрително увеличаване на предметите).

С една PTZ камера от нашия каталог, можете да покриете периметър, за който биха ви били нужни поне 3 или 4 статични камери. Неслучайно точно този вид устройства се използват в големи търговски обекти, на обществени места (гари, летища, паркове) и в сгради със специално предназначение.

Посоката на движение, както и оптичното увеличение на изображенията могат да бъдат автоматично зададени или управлявани от оператор, контролиращ наблюдавания периметър. В зависимост от параметрите на конкретния продукт, а също и от вида на неговия корпус, наблюдението може да се осъществи на открито или в закрити помещения.

Нашите скоростни камери позволяват и двете възможности. Моделите за външен монтаж са облечени в корпус със защитен индекс IP 66. Той предотвратява повреждане на камерата вследствие проникване на вода, прах и по-твърди частици. С олекотеното си тяло, те улесняват значително монтажния процес.

Какво ви предлагаме?

Камерите Pan/Tilt/Zoom, представени в раздела, са едни от най-добрите съвременни разработки при системите за видеонаблюдение. Тяхното качество, а още повече големия им брой работни възможности, се дължат на факта, че са проектирани и произведени от най-големите имена в областта на видеонаблюдението.

Тук, чрез своите иновативни технологии са представени марките: Dahua; Euromatica, HikVision, Oem и Safer. Оборудвани с 2-мегапикселов сензор, камерите предоставят ясно изображение с висока разделителна способност 1920 x 1080 (25FPS-кадъра в секунда). 

Голяма част от изделията, особено продуктите на Dahua, използват 4,7  ~ 94 mm варифокален обектив, позволяващ 20-кратно оптично увеличение с ъгъл на наблюдение от 56,1 ~ 3,1 °. При функцията Pan -Tilt –Zoom, хоризонталният обхват на настройка на камерата е 360 °, а вертикалният диапазон е между 15 ° -90 °.

Оптималната работна температура на една zoom камера за външен монтаж е между -40 ° ~ 70°. Продуктите ни поддържат голям брой функции, целящи подобрение на изображението - WDR, BLC, HLC и т.н., както и интелигентни функции като: Tripwire (виртуална бариера), откриване на проникване, липсващ/изоставен обект, детекция на лица. Позволяват нощно наблюдение с обхват до 100 м.

Разгледайте също: камери за външно наблюдение на изгодни цени