Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

2 MP IP камера за видеонаблюдение Dahua IPC-HFW1220SP

Код на продукта: IPC-HFW1220SP
Наличност: разпродаден
196.80лв. с ДДС
Без ДДС: 164.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

 IP камера за видеонаблюдинее с Full HD 2 MP разделителна способност

Външната камера Dahua IPC-HFW1220SP има 1 / 2.9 "CMOS сензор, и има 2-мегапикселова Full HD резолюция. Също така има фиксирана леща с 3,6 mm фокусно разстояние, която ви дава широк ъгъл на гледане от 83 градуса. Благодарение на този обектив камерата е полезна и за наблюдение на големи пространства, като паркинги, гари, летища, институции и др. 

Този модел от каталогът ни с ip камери на изгодни цени е оборудван с 18 инфрачервени светодиода, с които можете да записвате ясни изображения дори през деня на разстояние до 30 метра. Освен това, камерата разполага с редица полезни функции, които подобряват качеството на изображението при по-тежки условия на осветление: BLC, 3DNR и AGC. Друга полезна функция на този модел IP камера е откриването на движение, което може да се активира на до 4 зони. 

Важни функции:

  • Full HD разделителна способност 2 MP
  • Фиксирана леща с 3,6 mm фокусно разстояние
  • Нощен запис на до 30 метра / Smart IR
  • Захранване с порт
  • Панорама: 0 ° ~ 360 °; Наклон: 0 ° ~ 90 °; Ротация: 0 ° ~ 360 °
  • H.264 и H.264 + компресиране на видео
  • Функции на изображението: 3DNR, AGC, BLC
  • Откриване на движение на 4 зони
  • Софтуер: Smart PSS, DSS, Easy4ip - съвместим с Android и iOS
  • Метален + пластмасов корпус с IP67 защитен индекс

IP видеокамера Dahua серия IPC-HFW1220SP е предназначена за външна и вътрешна употреба. Тоест, с нея можете да наблюдавате както открити пространства, така и затворени помещения 24/7. Естетиката на дизайна на устройството в компактен форм фактор го прави подходящ за различни малки и средни помещения и фасади. Характерни особености на модела са: 2MP Full HD разделителна способност, избор на обективи 2.8 и 3.6 mm и достъпна цена.

True Day/Night – Режимът Ден/Нощ се управлява посредством механичен IR филтър, който осигурява автоматичен преход от цветно изображение към монохромен режим на работа. По този начин системата за видеонаблюдение се адаптира самостоятелно към моментните светлинни условия, без да е нужно човешко участие. Това осигурява непрекъснатост на видеонаблюдението.

Regions of interest (ROI) е сред многобройните функции на IP камера Dahua IPC-HFW1220SP. Представлява персонализирана функция, която позволява на оператора да наблюдава конкретни участъци в кадър с високо качество, като същевременно поддържа цялостната ситуация в кадър с по-ниско качество.

Smart IR - Камерата е снабдена с микрокристално светодиодно инфрачервено осветление за по-добра работа в условия на слаба осветеност. Интелигентната IR технология осигурява постоянна яркост на черно-бялото изображение при слаба светлина. Основно свойство на тази подсветка е да регулира интензитета на инфрачервените светодиоди, за да компенсира разстоянието до обекта и предотврати осветяването му.

Image flip - Функцията ви позволява да обръщате изображението, заснето от камерата в стъпки от 90 ° за по-добра видео оптимизация.

Видеокамерата поддържа защита от ± 10% входно напрежение, подходяща за нестабилни условия на захранване, които могат да възникнат в приложения на открито. Устройството има и вградена 6KV мълниезащита, която е предназначена да запази структурата на Dahua IPC-HFW1220SP по време на гръмотевична буря.

Камерата отговаря на стандартите ONVIF. Налична е възможност за свързване към мрежови видео устройства, независимо на кой производител са. Smart H.264 + осигурява висококачествени видео изображения без натоварване на мрежата, Smart H.264 + е оптимизирана реализация на H.264. Спестява до 70% от честотната лента на мрежата и капацитета на твърдия диск над стандартния H.264.