Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

4 MP безжична IP камера за видеонаблюдение Hikvision DS-2CD2142FWD-IWS

Код на продукта: DS-2CD2142FWD-IWS
Наличност: разпродаден
476.40лв. с ДДС
Без ДДС: 397.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

IP камера с впечатляваща резолюция от 4 МР

Безжичната камера Hikvision DS-2CD2142FWD-IWS е оборудвана с CMOS сензор за изображения 1/3 "и записва висококачествени изображения с разделителна способност от 4 мегапиксела (2K). С тази камера можете да записвате с високо качество на картината, с ясни и добре дефинирани подробности.  Камерата има 2,8 mm фиксиран обектив, който ви позволява да заснемате широки кадри и изображения на цял кадър над наблюдението. 

Компресиране на видео и съхранение на изображения

Компресирането на изображения се извършва с помощта на кодеци H.264 / MJPEG / H.264 +. Тези кодеци компресират записаните изображения, така че можете да съхранявате по-голямо количество видео файлове на едно и също място за съхранение. Тази камера също така Ви позволява да съхранявате изображенията директно на SD карта (не е включена в комплекта - закупува се отделно). Друга възможност е да свържете камерата към NVR, където можете да запазвате изображения на твърд диск.

Антивиндално-устойчив корпус

Тази камера има изключително устойчив външен корпус, класифициран с индекс на защита IK10. Този индекс показва силата на ударната клетка и опитите за вандализъм. Също така корпусът е устойчив на екстремни температури и е функционален при температури между -30 ~ +60 градуса по Целзий. 

Поддръжа PoЕ (Power Over Ethernet)

Камерата може да се захранва от мрежовия кабел. С PoE, инсталирането на IP камера или цялата система за наблюдение е по-проста, по-безопасна и по-рентабилна.

Разгледайте всички предлагани модели камери за наблюдение - безжични.