Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Моторизирана камера за външно наблюдение 2 MP Safer

Код на продукта: SAF-K11
Наличност: разпродаден
176.40лв. с ДДС
Без ДДС: 147.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Full HD камера за външно наблюдение моторизирана. Нов модел камера с 4-инчово моторизирано увеличение. Поддържа всякакви технологии на предаване. Предлага отлична резолюция от 2 мегапиксела и моторизирано увеличение.

 

Хванете крадците през нощта

Една от най-важните характеристики на камерата за наблюдение е нощното виждане. Тази камера с мощни 4 светодиода предлага максимална видимост от приблизително 50-60 метра. Тази видимост зависи до голяма степен от мястото, в което е инсталирана. Някои строителни материали, особено тъмни, абсорбират инфрачервената мощност.

 

Лесен за използване и конфигуриране с моторизиран ZOOM режим

Ако сте уморени от ръчната промяна на ъгъла на вашата камера за наблюдение, сега ви даваме лесен начин да направите това. Можете да настроите камерата за наблюдение директно от DVR.

ВНИМАНИЕ - Моторизираният ZOOM може да се използва заедно с DVR от ново поколение (например тези, които се намират в уебсайта ни) Ако имате по-стар DVR, може и да не се получи.

 

Водоустойчив корпус с добър дизайн

Тази камера за наблюдение има специален калъф, предназначен за използване на открито. Корпусът е със серитфикат за защита IP66, от вода и фин прах. Корпусът е с модерен дизайн. Всички кабели преминават през подножието на камерата за наблюдение, така че те са защитени и камерата изглежда по-приятна.