Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 2.1 MP Safer (Sony Starvis)

Код на продукта: SAF-SV2.8FHD2MPCW30
Наличност: разпродаден
93.60лв. с ДДС
Без ДДС: 78.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера "всичко в едно" - съвместима със всички технологии за предаване

Този модел камера работи със всички технологии за предаване: AHD, HDCVI, Turbo HD и Аналогова. Това прави много по-лесно подновяването на по-старата система за наблюдение. Няма да има нужда да се притеснявайте за съвместимостта на продуктите.

За да преминете към една от тези технологии, следвайте стъпките по-долу:

• Натиснете "ляво" за 5 секунди за Classic Analog

• Натиснете "дясно" за 5 секунди за Turbo HD

• Натиснете "нагоре" за 5 секунди за AHD

• Натиснете "надолу" за 5 секунди за HDCVI

 

2.8mm фиксиран обектив и 2.1MP CMOS сензор за изображения от Sony Starvis

Камерата е оборудвана с 2.8mm фиксиран обектив, който ви позволява да заснемате широкоекранни изображения и широки кадри. По този начин можете да използвате тази камера, за да наблюдавате домашния или офисния двор, паркинг, обществени или частни институции и др. Стартовият CMOS сензор на Sony Starvis 2.1 MP ви позволява да записвате изображения с качество Full HD 1080p. Тези спецификации препоръчват камерата за използване както в професионални, така и в жилищни райони. STARVIS е пикселната технология, използвана за създаване на революционни CMOS сензори за изображения, които привличат слабо осветени изображения на гърба на CMOS сензора. По този начин, облачните изображения през нощта ще бъдат с по-добро качество.

Можете да прочетете повече за технологията Starvis тук .

 

Нощен изглед

С тази камера можете да записвате ясни изображения дори през нощта! Оборудванa е с инфрачервени светодиоди (42 м х 2), които позволяват запис на нощно или слабо осветление на разстояние до 40 метра. Също така филтърът в камерата IR-Cut става активен само когато пада тъмнината, без да се отразява качеството на дневните изображения. Освен това функцията 3DNR (Digital Noise Reduction) осигурява ясни и ясни изображения, премахвайки "бълхите" от снежните изображения през нощта. Освен това функцията за изображение WDR балансира изображението, автоматично регулирайки по-тъмните или осветени части.