Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 720p Safer

Код на продукта: SAF-BM1MP20F28
Наличност: разпродаден
30.00лв. с ДДС
Без ДДС: 25.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

720p HD камера за външно наблюдение с 2,8 мм фиксиран обектив, 25 метра нощно виждане, 4 в 1. Камера за наблюдение на открито, която записва остри, детайлни HD изображения. С нейна помощ можете успешно да наблюдавате малки открити площи.

 

Съвместима със всеки тип DVR, независимо от технологията

Тази камера за наблюдение може да работи на всеки DVR, пуснат на пазара днес. Независимо дали DVR-ът е HDCVI, AHD, TurboHD или аналогов, камерата може да се превключи с бутон, който трябва да се задържи за 5 секунди, за да промените режима. (реда на режимите е CVI / AHD / TVI / CVBS).

 

Широкоъгълен обектив с ширина 2.8 мм

Камерата има висококачествен обектив с висока яркост и фокусно разстояние 2,8 мм. Ъгълът на наблюдение ще бъде 65 градуса, подходящ за различни приложения за видеонаблюдение.

 

Качествени изображения дори през нощта

Няма значение, че е ден или нощ камерата ще работи! Камерата разполага с 18 SMD инфрачервени светодиода с повишена ефективност за видимост до 25 метра през нощта. Освен това, той предлага автоматично прибиращ се IR-CUT филтър на тъмно, за да се предотврати понижаването на качеството на дневните изображения.