Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 5 MP Hikvision TurboHD

Код на продукта: DS-2CE16H1T-ITE
Наличност: разпродаден
99.60лв. с ДДС
Без ДДС: 83.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера 5-мегапикселов сензор за изображения, предлагащ разделителна способност 2K +

Камерата Hikvision DS-2CE16H1T-ITE е оборудвана с CMOS сензор за изображения с резолюция от 5 мегапиксела (2K), който предлага впечатляващи изображения. Ще получите впечатляващи записи, в които можете да видите най-добрите подробности. Тази камера може да се използва за наблюдение на пренаселени пространства като паркинги, летища, железопътни гари, обществени пространства и др. 2,8 милиметровия фиксиран обектив ще ви даде чудесен ъгъл на наблюдение, който ви позволява да получите преглед на наблюдателното пространство, по-точно покриващ 94,4 градуса.

 

Изчистени изображенията дори през нощта

Камерата заснема ясни изображения дори през нощта и при слаба осветеност. Това е възможно чрез инфрачервените светодиоди, които автоматично се активират, когато е тъмно. С тези светодиоди можете да записвате ясни изображения на разстояние до 20 метра. Освен това технологията EXIR в тази камера и функцията Smart IR помагат на светодиодите да излъчват равномерно светлината и да регулират интензивността й в зависимост от степента на външното осветление.

 

PoC технология

Технологията PoC е много по-ефективно решение както по отношение на време, така и по отношение на разходи. Използвайки технологията PoC, камерите за наблюдение ще са директно свързани директно към DVR и не изискват допълнително захранване. В същото време потребителите имат камери за наблюдение, които не е необходимо да бъдат конфигурирани и могат да бъдат използвани незабавно. Камерата и използваният DVR трябва да поддържат PoC, в противен случай няма да работи.

Внимание! Ако купувате DVR и PoC камера, важно е да не свързвате отделно захранване към камерата, тъй като камерата получава енергия директно от DVR-ът.

Сензор за изображения:   5MP CMOS 
Резолюция:   2560 (Н) х 1944 (Н)
Скорост на затвора:   1/25 (1/30) с 1/50 000 сек
Регулируемост:   Панорама: 0 ° до 360 °; Наклон: 0 ° до 90 °; Завъртане: 0 ° до 360 °
Дневен/Нощен запис с:   IR-Cut филтър с автоматичен превключвател
Рамки за секунда:   PAL: 5 MP @ 20fps, 4 MP @ 25fps, 1080p @ 25fps; NTSC: 5 MP @ 20fps, 4 MP @ 30fps, 1080p @ 30fps
Изходен видео канал:   1 аналогов видео канал
Синхронизация:   Вътрешна
меню
Модул D / N:   Автоматично / Цветно / Черно-бяло
AWB:   Автоматично
BLC:   Да
Език:   Английски / Китайски
общ
Оптимални условия за работа:   Температура: -40 ° C - 60 ° C (-40 ° F - 140 ° F) 
Влажност: 90% или по-малко (без кондензация)
Захранване:   12 VDC ± 25% / PoC.af / PoC
Защитен индекс:   IP67
Нощно записване:   До 20 метра
Комуникация:   Чрез коаксиален кабел
протокол: HIKVISION-C (коакситрон)
Размер:   58 x 61 x 163 mm
Тегло:   350 g

TurboHD видеокамерите на Hikvision са усъвършенствана аналогова система, която е подобна по качество на IP камерите. Тази група камери за видеонаблюдение са идеалното решение за офиси, фабрики и частни имоти. По традиция китайският производител се е погрижил вътре да има изключително иновативни решения със собствен дизайн, а корпусът да е направен само от висококачествена пластмаса с антивандално покритие.

Видеокамерите Turbo HD на Hikvision са налични в толкова широк диапазон, че всеки може да избере оптималното решение за собствените си нужди. Моделите се различават спрямо ъгъл на наблюдение и резолюция. Нашият специализиран магазин се е погрижил да можете да закупите перфектна камера за външно наблюдение при най-изгодни условия и максимално удобен начин на покупка.

Характеристики и ключови предимства на серията

Безспорно предимство е, че именно в тази серия производителят е внедрил технологията HD-TVI. Принципът е, че HD-TVI видеокамерата преобразува цифров импулс в аналогов сигнал, след което излъчване с разделителна способност 720 и 1080p се осъществява чрез специален коаксиален кабел, който може да бъде до 500 метра, което е много удобно, ако HDTVI системата за видеонаблюдение се намира на големи разстояния.

Освен това потребителят има възможност за дистанционно конфигуриране и управление в режими PTZ и OSD. Поради факта, че сигналът от камерите за наблюдение се предава чрез нискочестотни модули, е възможно да се избегне появата на различни смущения. Освен това системата използва технологии, които могат автоматично да компенсират загубата на сигнал, което я прави по-стабилна.

В същото време една такава система е достъпна точно колкото и аналоговата камера, само че качеството на изображението е много по-високо. За пълноценна работа е достатъчно само да инсталирате DVR за запис на твърд диск или в „облака“. Ако е необходимо, можете да преглеждате заснетото от видеокамерата от всяка точка, използвайки телефон или компютър.

Аналоговата външна камера Hikvision Turbo-HD е съвместима с оборудването на други производители, така че няма да имате проблеми с интегрирането на закупения продукт във всяка система за сигурност.