Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 5 MP (2K+) Safer

Код на продукта: SAF-BM5MP20F36
Наличност: разпродаден
91.20лв. с ДДС
Без ДДС: 76.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера с мощен сензор за изображения и разделителна способност от 5 мегапиксела

Камерата е оборудвана с най-новите CMOS сензори с максимална резолюция от 5 мегапиксела (2K +). Той осигурява впечатляваща резолюция за записаните изображения. Ще получите висококачествени записи, за да можете да видите и най-важните детайли.

 

Приложения за видео наблюдение

Камерата е идеална за наблюдение на големи райони, като паркинги, летища, железопътни гари, обществени пространства, но също и за частни помещения като къща, двор и др.

 

Голям ъгъл на наблюдение

Фиксираната леща с 3,6 мм с впечатляващ сензор за размер (1 / 2,5) ви дава голям ъгъл на гледане от 82 градуса. Това ви позволява да получите общ преглед на наблюдаваното пространство.

 

Изчистени изображенията дори през нощта

Камерата улавя ясни изображения дори през нощта и при условия на слаба осветеност. Оборудвана е с инфрачервени светодиоди, които могат да светят до 25 метра. Технологията SMART IR помага на процесора на камерата да регулира интензитета на експонацията според степента на осветеност в наблюдаваната зона.

 

Настройките на камерата могат да се променят директно от DVR

Камерата поддържа настройката на екранното меню директно от DVR с редица полезни функции за изображения, които ви помагат да получите висококачествени изображения: AGC, BLC, DNR и др.