Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 4 MP Dahua

Код на продукта: HAC-HFW1400S
Наличност: разпродаден
116.40лв. с ДДС
Без ДДС: 97.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за външно наблюдение с разделителна способност от 4 МР

Камерата е оборудвана с 1/3 "CMOS CMOS сензор и предлага 4-мегапикселова резолюция (2K). С тази камера ще можете да заснемате ясни изображения с добре дефинирани детайли. Камерата работи с технологията за предаване на HDCVI и е съвместима с DVR с HDCVI със същата разделителна способност. По отношение на видео предаването, с този модел камера имате възможност за коаксиален кабелен пренос, както и за UTP, за да осигурите предаване на сигнала. Освен това тази камера предлага отлични предавателни разстояния: 700 метра при 4MP разделителна способност с коаксиален кабел RG59 и RG6 и 300 метра при резолюция 4 MP с UTP кабел. Камерата има фиксирана леща от 3,6 мм и предлага широк ъгъл на наблюдение от 84,8 градуса. По този начин ще можете да заснемате широки, цялостни рамки на района, който искате да наблюдавате. Камерата е подходяща за паркинги, дворове, гаражи и др.

 

Водоустойчив и прахоустойчив корпус 

Камерата има корпус със IP67 защитен индекс. Този индекс показва устойчивост на вода и прах. По този начин камерата устоява на дъжд, сняг, вятър и работи при температури между -40 ° C ~ 60 ° C.

 

Нощен изглед

Камерата е оборудвана с 12 инфрачервени светодиода, които позволяват да се записват ясни изображения дори през нощта. По този начин, при слаба светлина или през нощта, можете да записвате изображения на разстояние до 20 метра.

 Също така, камерата има редица изключително полезни функции за изображения, които помагат за подобряване на качеството на изображението:

• 2DNR - Елиминира "бълхата" от изображенията, записани през нощта

• BLC - балансира изображенията със силен фон

• HLC - намалява ярките петна в изображението (например светлини на автомобили), за да подобри качеството на изображението

• DWDR - помага да се осветяват тъмните части на изображението

• AGC - увеличава интензитета на видео сигнала при условия на слаба осветеност