Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 4 MP Dahua

Код на продукта: HAC-HFW1400R
Наличност: разпродаден
106.80лв. с ДДС
Без ДДС: 89.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за външно наблюдение с разделителна способност 4 МР

Камерата има 1/3 "CMOS CMOS сензор и 4 MP (2K) разделителна способност, така че с нея ще можете да заснемете ясни изображения с добре дефинирани детайли. HDCVI и е съвместим с HDCVI DVR със същата разделителна способност. Камерата има фиксирана леща от 3,6 мм и предлага широк ъгъл на наблюдение от 84,8 градуса. По този начин, с тази камера ще можете да заснемате широки, цялостни рамки за района, който искате да наблюдавате. Камерата е подходяща за паркинги, дворове, гаражи и др. Камерата предлага видео предаване чрез коаксиален кабел и UTP, за да осигури предаване на сигнала. PoC технология (мощност над коаксиален) - захранва се от същия коаксиален кабел, когато се използва с DVC технология PoC.

 

Нощен изглед

Камерата е оборудвана с 12 инфрачервени светодиода, които позволяват да се записват ясни изображения дори през нощта. По този начин, при слаба светлина или през нощта, можете да записвате изображения на разстояние до 20 метра.

 

Също така, камерата има редица изключително полезни функции за изображения, които помагат за подобряване на качеството на изображението:

• 2DNR - Елиминира "бълхата" от изображенията, записани през нощта

• BLC - балансира изображенията със силен фон

• HLC - намалява ярките петна в изображението (например светлини за автомобили), за да подобри качеството на изображението

• DWDR - помага да се осветяват тъмните части на изображението

• AGC - увеличава интензитета на видео сигнала при условия на слаба осветеност

 

Водоустойчив и прахоустойчив корпус

Камерата има номинална кутия с IP67 защитен индекс. Този индекс показва устойчивост на вода и прах. По този начин камерата устоява на дъжд, сняг, вятър и работи при нормални температури при температури между -40 ° C ~ 60 ° C.