Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 2 MP TurboHD Hikvision

Код на продукта: DS-2CE16D7T-IT5
Наличност: разпродаден
135.60лв. с ДДС
Без ДДС: 113.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за външно наблюдение с 2-мегапикселов сензор CMOS

Камерата е оборудвана с 2-мегапикселов CMOS сензор с разделителна способност FULL HD 1080p, която позволява да се заснемат подробни и детайлни снимки. Тази камера изпълнява дори нощен запис благодарение на инфрачервените светодиоди, EXIR технологията и функцията Smart IR. Инфрачервените светодиоди ви позволяват да заснемете остри и висококачествени изображения през нощта или при слабо осветление на разстояние до 80 метра. Функцията Smart IR засилва работата на инфрачервените светодиоди на камерата, като "дозира" интензитета на светлината, излъчвана от тях, в зависимост от условията на осветеност на наблюдателното пространство. Освен това технологията EXIR кара светодиодите да излъчват светлина равномерно, за да предотвратят ситуации, при които части от изображението се осветяват по-силно от други.

 

OSD меню - настройте настройките по ваш вкус

Камерата е снабдена с OSD меню. Това меню позволява на потребителя да коригира настройките на изображението според личните му нужди или предпочитания. 

С това меню можете да настройвате функции като:

• баланс на бялото (AWB)

• Можете да регулирате интензитета на светлината, когато фоновото осветление е светло (BLC)

• Управлявайте силата на видеосигнала при условия на слаба осветеност (AGC).  

Друга важна функция на тази камера е DNR функцията. Тази функция премахва "бълхите" от изображенията, заснети през нощта или при слабо осветление, така че можете да се насладите на ясни изображения по всяко време на деня.

 

Корпус, устойчив на неблагоприятни климатични условия

Камерата има издръжлив метален корпус, който работи гладко при екстремни температури (-40 до + 60 градуса по Целзий). Камерата има IP66 защитен индекс.