Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 2 MP Hikvision

Код на продукта: DS-2CE16D8T-IT3ZE
Наличност: разпродаден
163.20лв. с ДДС
Без ДДС: 136.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Най-съвременна камера за наблюдение, която удивява със всички свои характеристики: Full HD разделителна способност, 40 метра нощен запис, директна коаксиална мощност (PoC).  

 

Камера с Full HD резолюция и моторизирано увеличение за максимална гъвкавост

Камерата е оборудвана с 2-мегапикселов сензор за изображения и може да записва изображения с Full HD разделителна способност. Моторизирано то увеличение с което разполага обектива на тази камера, ще ви помага да получите до 5X (5X оптично увеличение). Сега можете да регулирате ъгъла на наблюдение в зависимост от нуждите Ви. Камерата има устойчив на атмосферни влияния корпус, така че няма да имате никакви проблеми при монтаж на открито, дори при дъжд, вятър или сняг. Корпусът на камерата е класифициран с IP67 защитен индекс.

 

PoC технология

Технологията PoC е много по-ефективно решение както по отношение на време, така и по отношение на разходи. Използвайки технологията PoC, камерите за наблюдение ще са директно свързани директно към DVR и не изискват допълнително захранване. В същото време потребителите имат камери за наблюдение, които не е необходимо да бъдат конфигурирани и могат да бъдат използвани незабавно. Камерата и използваният DVR трябва да поддържат PoC, в противен случай няма да работи.

Внимание! Ако купувате DVR и PoC камера, важно е да не свързвате отделно захранване към камерата, тъй като камерата получава енергия директно от DVR-ът.