Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 2.2 MP Safer

Код на продукта: SAFCV621VFZIB-F4IN1
Наличност: разпродаден
200.40лв. с ДДС
Без ДДС: 167.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за външно наблюдение 2.2 MP

Камерата заснема впечатляващи изображения с разделителна способност Full HD 1080p. Тя идва с мощен сензор за сензор на Exmor 1 / 2.9 ", който значително допринася за качеството на изображението както през деня, така и през нощта. Обективът на камерата е варифокален  от 2.8 до 12 mm с моторизирано увеличение, което ви дава възможност да заснемате както широки кадри, така и изображения, фокусирани върху конкретни детайли. По този начин можете да заснемате изображения с променлив ъгъл на наблюдение между 94º и 25º.

 

Нощен изглед

Камерата е оборудвана с 2 LED Array, който осигурява осветяването, необходимо за запис при нощно или слабо осветление на разстояние до 60 метра. Също така сензорът за висока производителност на камерата гарантира високо качество на тези нощни снимки.

 

Съвместимост 4 в 1 

Камерата работи с HDCVI, AHD, Turbo HD и класическа аналогова технология, така че ще работи на всеки DVR Full HD на технологиите, изброени по-горе. Също така, камерата е много лесна за инсталиране и може да се превключва между технологиите с джойстика. Окабеляване може да се направи с коаксиален кабел или FTP / UTP.

 

Корпус, устойчив на неблагоприятни климатични условия

Тази камера има издръжлив метален корпус сертифициран с IP66 защитен индекс, който осигурява устойчивост на дъжд, вятър, прах, сняг и др. Също така е устойчив на температури между -10 ° C и + 60 ° C.