Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 1080p Safer SAF-FHD2MPV60

Код на продукта: SAF-FHD2MPV60
Наличност: разпродаден
116.40лв. с ДДС
Без ДДС: 97.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Full HD камера за външно наблюдение с нощно виждане до 60 метра и варифокален обектив - 4 в 1

Камера за наблюдение на ефективността, която ви помага да видите колкото е възможно повече подробности. Това е камера, която включва всички технологии за предаване и може да се използва на всеки DVR. Камерата разполага с метална външна кутия, инфрачервени инфрачервени осветители от тип ARRAY, които могат да светят на голямо разстояние, и обектив, който може да се увеличи с ръчно увеличение до 5 пъти.

 

 

Висококачествен сензор

Сензорът за изображения в тази камера е 2.0-мегапикселов CMOS FULL HD. Заедно с модерния процесор за изображения, той осигурява ясни изображения дори при трудни условия на осветление благодарение на DWDR и 3DNR технологиите.

 

Подходяща за всеки DVR

Благодарение на различните технологии за предаване, Safer почувства необходимостта от създаване на камера ALL IN ONE (всичко в едно). Това означава, че тази камера може да премине към работа по всяка технология за предаване на пазара, или AHD, HDCVI или TurboHD с джойстик.

 

Мощна инфрачервена връзка за нощно наблюдение

За перфектно нощно наблююдение в широки отворени пространства можете да използвате тази камера, защото нейната инфрачервена връзка е на до 60 метра. Камерата разполага с високопроизводителни SMD IR светодиоди и IR-Cut филтър, който се премества автоматично, така че няма лош ефект през деня.

 

Варифокална леща 2.8 mm - 12 mm

Камерата предлага ръчно 5-кратно ръчно увеличение. По този начин можете да настроите камерата за наблюдение, за да записвате широк ъгъл или да увеличите мащаба, за да заснемете по-детайлно.

 

Лесно инсталиране

Първата стъпка е да настроите камерата на желаната технология. Тоест поставете камерата директно върху DVR и го включете в DVR технологията с кабелния джойстик. След това включете коаксиален кабел или FTP / UTP сигнал с видео стена и отделно подайте камерите за наблюдение. (Захранване от отделен кабел или от местно захранване) Ако имате съществуваща система, можете да използвате същите кабели.Монтирайте камерата и бъдете готови за наблюдение!

 

Водоустойчив и метален корпус

Корпусът на тази камера за наблюдение е метален и осигурява водоустойчива защита. Степента на защита е IP66, така че камерата е устойчива както на вода, така и на фин пясък.