Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за външно наблюдение 1080p Safer SAF-BM2MP20F28

Код на продукта: SAF-BM2MP20F28
Наличност: разпродаден
49.20лв. с ДДС
Без ДДС: 41.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за наблюдение Full HD 1080p, 2,8 мм фиксиран обектив и нощно виждане до 25 метра - 4 в 1. Камера за наблюдение на открито, която записва ясни, детайлни HD изображения. С нейната помощ можете успешно да наблюдавате малки открити площи.

 

Висококачествен сензор с пълна HD разделителна способност

CMOS сензорът за изображения, намиращ се в тази камера, е 2,0 мегапиксела. При 25 FPS камерата записва при максимална резолюция от 1980 x 1080.

 

Камера, предлагаща повишена съвместимост със всички технологии за предаване

Тази камера за наблюдение може да работи на всеки DVR, пуснат на пазара днес. Независимо дали вашият DVR е HDCVI, AHD, TurboHD или аналогов, камерата може да се превключи с помощта на джойстик, за да работи с DVR.

 

Широкоъгълен обектив с ширина 2.8 мм

Камерата има висококачествен обектив с висока яркост и фокусно разстояние 2,8 мм. Ъгълът на наблюдение ще бъде 93 градуса, подходящ за различни приложения за видеонаблюдение.

 

Качествени изображения дори през нощта

Няма значение, че е ден или нощ, камерата ще работи! Камерата разполага с 18 SMD инфрачервени светодиода с повишена ефективност за видимост до 25 метра през нощта. Освен това, той предлага автоматично прибиращ се IR-CUT филтър на тъмно, за да се предотврати понижаване на качеството на дневните изображения.

 

Лесно монтиране

Камерата е лесна за монтиране и се настройва с помощта на превключвател за всеки DVR отчасти. Инсталирайте на коаксиални кабели или FTP / UTP. Можете да използвате окабеляване от стари камери, ако искате да промените системата за наблюдение.