ᐉ AHD Аналогови камери за видеонаблюдение на ниски цени — Евроматика

AHD Камери

Няма добавени продукти в тази категория.

Ние от Евроматика ви предлагаме и богат асортимент от аналогови камери за видеонаблюдение, с помощта на които можете да направите ъпгрейд на наличната си аналогова система, за да увеличите своите възможности за охрана и пълен контрол над събитията в своя частен имот или бизнес територия.

Аналоговата камера е именно това, което хората си представят, когато стане въпрос за видеонаблюдение, а именно: обемисто и тромаво оборудване с голям брой кабели, оплетени и мотаещи се навсякъде. Днес реалността е доста по-различна, защото разработките в посока тяхното подобрение са налице. Аналоговите видеосистеми не са изчезващ вид, а паралелно развиващ се тип технология.

Аналоговите видеокамери днес не се различават съществено от своите мрежови събратя. Като функции и параметри, характеристиките им вече са доста сходни. Основната разлика между аналоговата и мрежовата IP система се състои в окабеляването. Докато аналоговите използват комбинирани кабели за комуникация, то мрежовите използват Ethernet кабел.

Защо са необходими?

Ако си задавате въпроса: „нужна ли ми е изобщо аналогова камера?”, отговорът би бил: и да и не. Безспорно аналоговата система е остаряла технология, но също така и утвърдена технология. Много компании и редови потребители са вложили огромен ресурс в изграждането на своите охранителни системи.

Създадени преди десетилетия, системите по подразбиране са били аналогови и продължават да бъдат такива. Обновяването на една мащабна конфигурация с мрежови камери, е огромна инвестиция, каквато не всеки е готов да направи. Затова производителите заложиха на подобренията в аналоговия модел, присъединявайки го към света на HD-резолюцията.

Днес има страхотни AHD камери, включително в продуктовия ни каталог, предлагащи все по-добро качество на изображението. За жалост болшинството производители налагат собствени патентовани разработки в CCTV системите, което означа, че в тях има твърде много фрагментиране.

Аналоговите обективи за видеонаблюдение си заслужават влагането на финансов и времеви ресурс, когато се касае за вече функциониращи системи. При изграждането на изцяло нови конфигурации, мрежовите/ IP са по-доброто решение, и по отношение на цената и спрямо качеството на изображението.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме ви най-добрите разработки при съвременните аналогови камери за наблюдение. Болшинството продукти, включени в каталога ни са предназначени за използване на открито. Типът на корпуса им е „bullet”, а това означава, че трудно биха останали скрити за околните. Всъщност, първоначалната цел на видеонаблюдението е била именно да стане широко известно, че дадена траектория се наблюдава непрекъснато.

Продуктите ни използват CMOS сензор с висока разделителна способност. Това са AHD камери, пригодени да предават картина с високо качество на изображението по всяко време на денонощието. Камерите ни от вид аналогови са дело на водещи марки като: Dahua, Hikvision, Safer, Samsung и Avtech.

Тъй като са предназначени за периметрова охрана на открити пространства, всеки модел е пригоден да работи при всякакви атмосферни условия. Обективите им са облечени в метален корпус със степен на защита IP67, сертифицирани по стандарт, указващ тяхното ниво на влаго и прахоустойчивост. Налични са и вандалоусточиви модели.

Като функции, нашите аналогови камери могат да впечатлят дори най-големите скептици. Интелигентните функции, особено сред продуктите на Dahua включват: компенсация на интензитета на светлината, идваща от задната част на обекта или директно от източника на светлина. За високото качество на картината помага и функцията 2DNR , премахваща "петната" от изображенията, записани при слаба осветеност.