Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Ловна камера 12 MP Batman D2 със съхранение на SD карта

Код на продукта: SAF-D2
Наличност: разпродаден
326.40лв. с ДДС
Без ДДС: 272.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

12MP ловна камера със съхранение на SD картата на Batman D2. Камерата се активира от сензора PIR; в зависимост от настройките, изпълнява една или повече снимки или записва видео последователността. Рразделителната способност е HD (720P). Автономност до 6 месеца с помощта на 8 батерии тип 1.5 LR6 AA (не са включени в комплекта, закупуват се отделно). 

Основни характеристики:

► Снимки и едновременни видеозаписи

► Режим Timelapse - Създава видеоклип от снимки на предварително определени интервали, за да генерира видеоклип за дълъг период от време бързо.

► Включва PIR с откриване до 25 метра

► Автоматичен инфрачервен режим за ден/нощ до 25 метра

► Можете да настроите камерата да започне да записва само в определено време

► Ловната камера може да бъде прикрепена с лента, която е включена в комплекта или може да бъде монтирана на универсален статив. 

Този модел от нашите ловни камери на изгодни цени е отличен за гледане на животни, в гората, както и за мониторинг на сгради, ваканционни къщи, складове и др. IR рефлекторът ви позволява да записвате нощни изображения. Камерата се активира от сензора PIR; в зависимост от настройките, изпълнява една или повече снимки или записва видео последователността. Минималната консумация на енергия позволява дълъг и непрекъснат режим на работа на батерията до 6 месеца. Камерата е абсолютно херметична, като е устойчива на променящите се атмосферни условия.

Внимание - Камерата изисква 4 или 8 1.5V LR6 AA батерии (не са включени в комплекта, закупуват се отделно)

Предупреждение - Windows 10 няма да позволи форматиране на карти, по-големи от 32GB в FAT32. Моля, използвайте програма като "EASEUS Partition Master" да форматирате картите си.