Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Камера за вътрешно наблюдение 5 MP Hikvision

Код на продукта: DS-2CE56H1T-ITME
Наличност: разпродаден
102.00лв. с ДДС
Без ДДС: 85.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за вътрешно наблюдение с превъзходна разделителна способност от 5 мегапиксела

Камерата Hikvision DS-2CE56H1T-ITME има CMOS сензор за изображения с резолюция 5 мегапиксела, с който можете да получите впечатляваща резолюция на изображенията с остри детайли. Камерата е снабдена с фиксиран обектив с фокусно разстояние 2.8 mm и предоставя ъгъл на наблюдение от 86 градуса. Камерата може да бъде използвана успешно в големи помещения като класни стаи, банки, обществени институции, магазини, чакални стаи и др.

  

Директно захранване чрез коаксиалния кабел (PoC) 

Директно захранване чрез коаксиалния кабел или иначе казано PoC технологията ще Ви помагне да настроите система за наблюдение много по-бързо. Не е нужно да пускате допълнителни кабели и да свързвате друго захранване. Камерата се захранва от DVR, който е директно съвместим с PoC. Оптималното разстояние на свързване е до 200 метра за камера. 

 

Нощен изглед 

С тази камера  можете да записвате ясни изображения дори през нощта или при трудни условия на осветление, благодарение на инфрачервените светодиоди, вградени в нея, разстоянието до което камерата ще може записва отчетливи изображения е до 20 метра. Освен това камерата се захранва от технология, която помага за подобряване на качеството на изображението: EXIR технология. По този начин няма да имате проблеми с неправилното осветяване на акцентите в изображенията.

 

Камера с метален корпус, устойчив на вандализъм 

Камерата е изработена от метал и е издръжлива на опити за вандализъм. В случай, че злонамерен човек би искал да унищожи камерата, това няма да е много лесно, тъй като корпусът й е устойчив. Камерата е устойчива и при лоши условия на околната среда и е устойчива на температури между -40 ° C и +60 ° C и е класифицирна със степен на защита IP67.

Този модел камера работи само с 4 и 5 MP DVR, максимум до 20 FPS (кадъра в секунда). Функцията PoC може да се използва само с DVR съвместим с PoC.