Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Система за видеонаблюдение Safer - 8 камери 720p за външен монтаж

Система за видеонаблюдение Safer - 8 камери 720p за външен монтаж

Код на продукта: KIT8EXTHD
Наличност: разпродаден
444.00лв. 348.00лв. с ДДС
Без ДДС: 290.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплект за външно наблюдение, съставен от 8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR и 8 външни HD камери. Камерите разполагат с фиксиран обектив от 3,6 мм и инфрачервени светодиоди за нощно виждане до 20 мета.

8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR:

Открийте новия стандарт в аналоговото видео наблюдение от SAFER! Този DVR поддържа всички технологии: AHD, CVI, TVI, CVBS, IP. Той е съвместим с 2-мегапикселова камера за наблюдение на Turbo HD и 1 MP камера за останалата част от технологията. Записва при резолюция 1080p LITE. Има видео входове, които се адаптират автоматично към технологията за наблюдение на камерите - (AHD, CVI, TVI, CVBS, IP). Работи идеално с мегапикселови камери. Този DVR може да ви предложи снимки с изключителни курсовидни детайли. Той може да се използва с широка гама от камери, вариращи от аналогови камери до 2-мегапикселови камери. Инсталацията е много проста, камерите могат да бъдат свързани с коаксиален кабел RG59 / RG6U към DVR.

 

Камери за наблюдение с качество HD 720p

Камери за наблюдение с качество HD 720p с фиксиран 3.6 mm обектив, 20 метра нощно виждане, записващи ясни, детайлни висококачествени изображения. С тяхната помощ можете успешно да наблюдавате малки открити площи.

 

Широкоъгълен обектив с ширина 3.6 мм 

Камерите имат висококачествен обектив с висока яркост и 3,6 mm фокусно разстояние. Ъгълът на наблюдение ще бъде широк, идеален за различни приложения на камерите за видеонаблюдение.

Качествени изображения дори през нощта

Няма значение, че е ден или нощ, камерата записва ефективно! Камерите идват със инфрачервени светодиоди с повишена ефективност за видимост до 20 метра през нощта. Освен това, те предлагат автоматично прибиращ се IR-CUT филтър на тъмно, за да се предотврати понижаването на качеството на дневните изображения.

 

ОТДАЛЕЧЕН ИЗГЛЕД В МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО HIK-CONNECT

DVR е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с DVR. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате лесно и да преглеждате записите си в мрежата.

 

Комплектът съдържа:

 

DVR - 8 канален Safer Pentabrid 1080p Lite SAF-8X-720 - 1 бр.

 

Камера за външен монтаж - Safer - 1 Mp, HD 720 p IR 20 метра, SAF-BP1MP20F36 - 8 бр.