ᐉ HD-TVI системи за видеонаблюдение с 8 камери и DVR — Евроматика

Комплект с 8 камери

Покажи:
Подредба:

Съвършената система за видеонаблюдение е само на една ръка разстояние. Предоставена от Евроматика, тя е в пъти по-ефективна и финансово изгодна от всичко предлагано на родния пазар. Тук ще откриете разнообразие от готови комплекти, включващи цели 8 броя камери и записващо устройство.

Приложение

Големите сетове за видеонаблюдение са предназначени за големи по площ търговски, промишлени и стратегически обекти, а също и за сгради с голям брой помещения и сложна архитектурна конфигурация. Разполагайки с цели 8 охранителни камери за видеонаблюдение с висока резолюция на изображението, вие можете да осъществите контрол и превенция на престъпни деяния едновременно вътре и извън сгради и постройки, свързани с конкретния имот.

Окомплектовките са особено подходящи за места, където е нужен непрекъснат и прецизен контрол над лицата и събитията, протичащи в големи търговски обекти, производствени предприятия, складови бази, административни учреждения и селскостопански съоръжения – оранжерии, ферми и складове за готова продукция.

Какво ви предлагаме?

В този раздел на фирмения си сайт, ви предлагаме огромен избор от готови аналогови HD TVI системи за видеонаблюдение с до 8 бр. булет/куполни камери, съответно за външен, вътрешен и смесен монтаж. Продуктите са дело на утвърдените марки Safer и Dahua. Всеки комплект е съставен от пълния набор компоненти, необходими за изграждане на системата, а именно:

  • 8 броя камери за вътрешен, външен и смесен монтаж;
  • DVR - 8 канален Safer Pentabrid 1080p Lite SAF-8X-720;
  • Аксесоари за свързване – кабели, муфи, захранване и т.н.

DVR записващите устройства, добавени в комплектите представляват интерес със своите многобройни възможности. Те позволяват съхранение на голям обем записани изображения посредством допълнително закупен твърд диск. В случай, че държите да се свързвате към записвачката на системата от разстояние, можете да го направите с помощта на съответното приложение за мобилни и PC устройства.

DVR рекордерът е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с DVR-а на вашата система. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате в няколко прости стъпки и да преглеждате записите си в мрежата.

Сред различните ни предложения ще срещнете записващи устройства на марката Dahua, налагащи изцяло нов стандарт в аналоговото видеонаблюдение. Рекордерът на марката поддържа всички технологии, предоставяйки видео входове, които се адаптират автоматично към съответната технология за наблюдение на камерите - (AHD, CVI, TVI, CVBS, IP).

Основният елемент в системите за наблюдение – камерите тук също представляват интерес, не само с големия си брой, но и с перфектните си работни възможности. В заготовките са включени камери, използващи ALL IN ONE технология, позволяваща свързване към всяка DVR технология - AHD / HDCVI / TurboHD / CVBS.

Благодарение на своя усъвършенстван 1 MP CMOS сензор, камерите предоставят ясно изображение в HD формат. Наличната IR подсветка ви дава възможност за непрекъснато наблюдение, независимо от светлинните условия в охранявания периметър. Обхватът на инфрачервеното осветление е до 20 м.

Предлагаме надеждни и съвършени решения за охрана и контрол, способни да отговорят на изискванията и потребностите на всички потребители. С готовия комплект, вие имате предимството да изградите съвсем самостоятелно една работеща и ефективна система за наблюдение.

При нужда от съдействие, екипът ни е готов да се отзове на помощ както с техническа консултация относно избора на конфигурация, така и с физическо участие под формата на професионално изграждане и настройка на видеосистемата, предоставена от нас.