Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer/Hikvision - 4 камери 5MP за смесен монтаж

Код на продукта: KIT4CAMMIXT2K
Наличност: разпродаден
715.20лв. с ДДС
Без ДДС: 596.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

5-мегапикселова камера за вътрешно видеонаблюдение с 3,6mm фиксиран обектив Safer

Камерата Safer SAF-DM5MP20F36 е оборудвана с фиксиран обектив от 3,6 mm, чрез който ще получите чудесен ъгъл на наблюдение. Това ще ви позволи да записвате големи кадри и цялостни изображения на зоната за наблюдение. CMOS сензора за изображения 1 / 2,5 "5-мегапиксела камера за заснемане на изображения е с впечатляваща резолюция. Рамките, заснети с камерата за наблюдение ще имат перфектна яснота, и изненадващи подробности. С тази камера ще можете да наблюдавате във вашия дом, офис, класни стаи, банки, магазини, обществени или частни институции и др.

 

5-мегапикселова камера за външно наблюдение с 2,8 mm фиксиран обектив Hikvision

Камерата Hikvision DS-2CE16H0T-IT3F има 5-мегапикселов CMOS сензор за изображения. С тази външна камера за наблюдение ще получите изображения с впечатляващи детайли на наблюдателното пространство. Камерата използва ALL IN ONE технология за предаване и може да превключва към всеки тип DVR. Тя може да работи на TURBO HD / AHD или CVI технологиите. Със 2,8 милиметров фиксиран обектив, изображенията ще имат широк ъгъл на гледане, който ще ви позволи да получите обстоен преглед на наблюдаваното пространство.

 

4-канален 5-мегапикселен DVR с 4 аудио входа Hikvision Turbo HD

Новата технология Hikvision TurboHD позволява да се записват изображения с високо качество на наблюдение. Максималната резолюция, която се поддържа от този DVR е 5 мегапиксела на камери TUrbo HD или FULL HD на HDCVI / AHD камери. Този нов DVR от Hikvision предлага ефективно съхранение с новата H.265 + компресия. Сега можете да запазите записите си много ефективно. Видеоклиповете в някои случаи ще консумират до 80% по-малко място за съхранение. DVR-ът включва 4 аудио входа за поставяне на микрофони във всяка камера и 4 алармени входа, които ви помагат да интегрирате сензори или магнитни контакти в DVR системата.

 

Комплектът съдържа:

4-канален 5-мегапикселов DVR Hikvision DS-7204HUHI-K1   - 1 бр.

Камера за външен монтаж Hikvision DS-2CE16H0T-IT3F - 2 бр.

Камера за вътрешен монтаж Safer SAF-DM5MP20F36 - 2 бр.