Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 4MP за външен монтаж

Код на продукта: KIT4EXT50SAF
Наличност: разпродаден
732.00лв. с ДДС
Без ДДС: 610.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

HDCVI камера за външно видеонаблюдение с разделителна способност 2K

Камерата Safer SAF-BM4MP50F36 разполага с 4-мегапикселов CMOS сензор за възпроизвеждане, записващ 2K @ 25FPS изображения в реално време. Има метален корпус, устойчив както на неблагоприятни метеорологични условия, така и на опити за вандализъм. Камерата има 3,6 mm фиксиран обектив, който позволява ъгъл на наблюдение 84,8º. 

По този начин, с тази камера можете да хванете много по-голяма част от зоната за наблюдение и да получите общ преглед на наблюдаваното пространство. Това е камера, която записва висококачествени изображения дори през нощта или при слаба осветеност, като SMART IR светодиодите ви позволяват да записвате на разстояние до 50 метра през нощта или при ниско осветление.  

Също така, камерата разполага с редица полезни функции, които гарантират ясни изображения с дефинирани детайли:

•  DWDR  - функция, която ви позволява да увеличавате яркостта в по-тъмните области на изображението, за да постигнете превъзходно качество на изображението;

•  AWB  - функцията, която ви позволява да регулирате баланса на белия цвят за реално изобразяване на цветовете;

•  AGC -  тази функция ви позволява да усилите видео сигнала на камерата при условия на слабо осветление или да намалите нейната интензивност, когато осветлението е силно;

BLC -   С тази функция камерата ще възпроизвежда изображения с балансирано и равномерно осветление; тази функция става активна, когато фонът е силно осветен - факт, който засенчва определени елементи на преден план;

2DNR  - благодарение на тази функция ще получите изображения без "петна", дори при условия на слаба осветеност. 

4-канален 4-мегапикселов Pentabrid DVR Safer

Този DVR има 4 канала и записва с висока резолюция от 4 мегапиксела 15 кадъра/канал.  Този DVR поддържа камери за всички технологии (HDCVI, Turbo HD, AHD, CVBS и IP). Освен четирите BNC канала, към този DVR може да свържете и 2 IP камери с максимална резолюция от 5 MP. По този начин можете да използвате максимум 6 камери за наблюдение (4 BNC с резолюция 4 мегапиксела + 2 IP с резолюция 5 мегапиксела). Този DVR има аудио вход и изход и дори осигурява HDCVI аудио.

По този начин, ако използвате HDCVI камери с включен микрофон, няма нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио, това ще бъде възможно през коаксиалния кабел. За да запишете изображенията, заснети от камерите, свързани с този  DVR, можете да използвате твърд диск с капацитет за съхранение до 8 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно).

В допълнение, този DVR разполага и с два USB гнезда, които могат да се използват за свързване на външни устройства за архивиране или копиране на видео файлове. Двата порта за видео изход (HDMI и VGA) могат да се използват за свързване на два видео монитора едновременно. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. 

Този DVR разполага с екранно меню, което позволява някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, сигнал при липса на сигнал, настройка при откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR модел е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход.

Вижте интернет записи със следните приложения: 

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук

За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален 4-мегапикселов DVR Safer SAF-4X-5MP  - 1 бр.

Камера за външен монтаж Safer SAF-BM4MP50F36 - 4 бр.