Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 720p за вътрешен монтаж

Код на продукта: KIT4DOME-A
Наличност: разпродаден
403.20лв. с ДДС
Без ДДС: 336.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Куполна камера за вътрешно видеонаблюдение Safer

Камерата разполага с 2,8 mm фиксирана леща, която предлага висок ъгъл на наблюдение от 91,6 градуса. По този начин с тази камера ще можете да заснемате широки, цялостни рамки в зоната за видеонаблюдение. Това е модерен модел, който е идеален за надзор на магазини, класни стаи, гаражи, летища, обществени институции и др. 

Камерата е снабдена и с мощен IR SMART, който ви позволява да записвате ясни изображения дори през нощта или на тъмно. По този начин, при условия на слаба осветеност, можете да получите изображения на разстояние до 50 метра. Тази куполна камера има метален корпус, устойчив както на ниски, така и на високи температури, но и на прах. Камерата е класифицирана с IP67 защитен индекс и може да издържи дори екстремни температури в диапазона от -30 ° C ~ 60 ° C. 

Записвайте аудио през същия коаксиален кабел, през който минава видео сигнала

Тази куполна камера има вграден микрофон и предава аудио директно през същия коаксиален кабел, през който минава видео сигната. Тази функция е подходяща само за SAFER XVRs (SAF-xx-xxx или DAHUA XVR-S2).

Тази камера работи в режим по подразбиране с DVR-и от ново поколение (напр. DVR с вграден усилвател или DVR, които поддържат PTZ коаксиална комуникация). 

Съвместимост:

Моделиране / DVR поколение да не
По-безопасно AHD   X
По-безопасно "всичко в едно" X  
SAFER HDCVI X  
HIKVISION (72XX-HXHI-F1, 72XX-HXHI-K1, 71XX-HXHI-K1) X  
HANBANG AHD   X
HANBANG "всичко в едно" (HB-DVR52xxE-D-V2H) X  
Dahua X  

 4-канален Pentabrid 1080p Lite DVR SAFER

DVR-ът е съвместим с камери за наблюдение на всички съществуващи технологии на пазара. Той записва на 1080p Lite на всички канали, а на 1 от каналите си поддържа IP камера с резолюция до 2 мегапиксела. Записва на всички канали при 1-25 кадъра в секунда. DVR-а има OSD меню, чрез което можете да извършвате някои полезни настройки, като заглавие на камерата, настройка на часовника, сигнализация при липса на сигнал, сигнал за заключване на камера, създаване на детекция на движение или тип запис. 

Този DVR може да съхранява записи на твърд диск до 6 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно). Този DVR е оборудван и с два USB порта, към които могат да се свързват други носители за съхранение или резервни копия (например външен твърд диск). За да можете лесно да следите пространството за наблюдение и записаните изображения, този DVR може да свързва два монитора едновременно през HDMI и VGA портовете си. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора.  

Отдалечен преглед на записаните изображения

Safer Ви предлага възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение. 

Вижте интернет записи със следните приложения:  

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален 1080p Lite Pentabrid DVR Safer SAF-4X-720 - 1 бр.

Куполна камера за вътрешен монтаж Safer SAF-DM1MP50F28A - 4 бр.