Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 720p за смесен монтаж

Код на продукта: SAFMIXTVFHD
Наличност: разпродаден
546.00лв. с ДДС
Без ДДС: 455.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Смесена система за наблюдение с 4 HD камери, 2 вътрешни камери, 2 външни камери с инфрачервена връзка на 30 метра и 4-канален Pentabrid Safer 1080p Lite DVR. Камерите са с висока разделителна способност и могат да записват висококачествени изображения.

Вътрешна камера за видеонаблюдение Safer

Записвайте ясни, детайлни изображения във формат HD 720P с тази камера за вътрешно видеонаблюдение. Камерата има мощен 1-мегапикселов сензор и инфрачервен сензор за запис през нощта на разстояние до 30 метра. Това е перфектната камера за наблюдение за приложения, където се нуждаете от разпознаване на лицето и различни предмети. 

Външна камера за видеонаблюдение Safer 

Камерата е оборудвана с варифокален обектив с 2,7 - 13,5 mm с ръчно увеличение, който ви позволява да промените ъгъла на гледане. Така че, независимо дали ви трябват широкоекранни изображения или трябва да поддържате близък план, можете да го направите с една камера. Сензорът CMOS от 1 MP ви позволява да записвате изображения с качество HD 720p. Тези спецификации препоръчват тази камера за използване както в професионални, така и в жилищни райони. 

4-канален Pentabrid DVR Safer

Този DVR е съвместим с камери за наблюдение на всички съществуващи технологии на пазара. Той записва на 1080p Lite на всички канали, а на 1 от каналите си поддържа IP камера с резолюция до 2 мегапиксела. Записва на всички канали при 1-25 кадъра в секунда. Този DVR може да съхранява записи на твърд диск до 6 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно).

Този DVR е оборудван и с два USB порта, към които могат да се свързват други носители за съхранение или резервни копия (например външен твърд диск). За да може лесно да следите пространството за наблюдение и записаните изображения, този DVR може да бъде свързван към два монитора едновременно през HDMI и VGA портове. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора.  

Отдалечен преглед на записаните изображения

С тази система за наблюдение имате възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение. 

Вижте интернет записи със следните приложения: 

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален Pentabrid DVR Safer SAF-4X-720  - 1 бр.

Камера за външен монтаж Safer SAF-BM1MP60V28 - 2 бр.

Камера за вътрешен монтаж Safer SAF-BM1MP60V28 - 2 бр.