Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 4MP за външен монтаж

Код на продукта: KIT4EXT2KIR20
Наличност: разпродаден
643.20лв. с ДДС
Без ДДС: 536.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът се състои от:

• 4 х Външни камери Safer с 4 MP сензор 

• 1 х 4-канален Full HD DVR Safer 

4-мегапикселова външна камера за видеонаблюдение Safer

Камерата разполага с 1/3 "CMOS сензор за изображения и 4 мегапикселова резолюция (2K), така че с тази камера ще можете да заснемете ясни изображения с добре дефинирани детайли. Поддържа запис в реално време 4MP @ 25FPS.  Камерата има фиксиран обектив от 2.8 mm и предлага широк ъгъл на гледане 97.7 °. По този начин, с тази камера ще можете да заснемате широки, цялостни рамки на наблюдаваното пространство. Камерата предлага видео предаване чрез коаксиален кабел и UTP, за да осигури предаване на сигнала. Камерата също така идва с Smart IR, който увеличава качеството на изображението през нощта на разстояние до 20 метра.  

Нощен изглед

С тази камера ще можете да заснемате отчетливи изображения както през деня, така и през нощта, тъй като е оборудвана с инфрачервени светодиоди, които ви позволяват да заснемате изображения през нощта или при слаба светлина на разстояние до 40 метра. Освен това, камерата разполага с IR Cut Filter, който автоматично включва светодиодите, когато външното осветление намалява. 

4-канален Full HD Pentabrid DVR Safer

Този DVR има 4 канала, които записва в Full HD до 15 кадъра в секунда (FPS) и 1080p HD Lite 720p до 25 кадъра в секунда (FPS). ози DVR модел е съвместим с камери за наблюдение, работещи по всички текущи технологии: HDCVI, AHD, Аналогова, Turbo HD и IP. За IP камери този DVR има 2 допълнителни канала, които записват с резолюция до 5 мегапиксела. 

Това прави много по-лесно надграждането на съществуваща система за наблюдение или избора на нова, без да се притеснявате за съвместимостта между DVR и камерите. С този DVR можете да съхранявате записаните изображения на камерата за наблюдение на твърд диск с капацитет до 6 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно). Можете дори да направите резервно копие, като свържете един от двата USB порта към външен носител (например външен твърд диск). Този DVR има два порта за видео изход (HDMI и VGA), които могат да се използват за свързване на два видео монитора едновременно.

По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. Този DVR има екранно меню, което позволява някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, аларма за липса на сигнал, настройка на откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR модел е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход.

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален Full HD Pentabrid DVR Safer SAF-4X-5MP  - 1 бр.

Камера за външен монтаж Safer SAF-BP4MP20F28 - 4 бр.